Det var rundt klokka 18.40 at politiet fikk melding om trafikkulykken i krysset fylkesvei 120/Skøyenveien – mellom Flateby og Kirkebygda i Enebakk.

Luftambulansen var på stedet og politiet opplyste til RB at det ble iverksatt hjerte- og lungeredning på stedet. Klokka 19.41 varslet politiet via Twitter at mc-førerens ikke sto til å redde.

«Fører av MC er bekreftet omkommet. FV120 ved Skøyen må påregnes å være stengt for gjennomkjøring i flere timer fremover pga. undersøkelser som skal gjøres av ulykkesgruppa og politiets kriminalteknikere.»

RB har vært på stedet og snakket med Ketil Lund, politiets innsatsleder. Han forteller at det er en ung mann i slutten av tenårene, bosatt i Østfold som omkom i ulykken. De pårørende er ifølge politiet varslet om det tragiske utfallet.

Politiets krimteknikere og ulykkesgruppa til Statens vegvesen har jobbet på ulykkesstedet i kveld. Politiet opplyser til RB at de anslår at veien vil være stengt forbi ulykkesstedet fram til 21.30-tida torsdag kveld.

– Foreløpig har jeg ingen informasjon om hendelsesforløpet. Det jobbes på stedet og om det er vitner til ulykken har jeg foreløpig ikke informasjon om, sier Lorentzen til rb.no.