Gå til sidens hovedinnhold

Ulykke i Rælingstunnelen – tre biler involvert

Artikkelen er over 1 år gammel

Alle nødetatene rykket ut til ulykke i Rælingstunnelen lørdag formiddag.

Politiet meldte på Twitter klokka 09.42 lørdag om en trafikkulykke med tre involverte biler i Rælingstunnelen i retning Lillestrøm.

Både politi, ambulanse og brannvesen er på stedet, og politiet opplyser at til sammen sju personer er involvert – men at ingen airbager er utløst.

– Det er snakk om en påkjørsel bakfra og det skal ikke være noen personskader, men ambulansen er på stedet og sjekker de involverte, forteller operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Bergingsbil er i skrivende stund på vei.

Tunnelen har vært stengt i retning Lillestrøm mens det ble ryddet etter ulykken, men klokka 10.37 melder Vegtrafikksentralen Øst at tunnelen igjen er åpen for trafikk.

RBs kamera ved utløpet av tunnelen viser i 10.20-tida lørdag at det ikke er trafikk gjennom tunnelen i retning Lillestrøm, mens det er tett trafikk og saktegående køer i området for øvrig i forbindelse med Oslo Motor Show på Norges Varemesse i Lillestrøm. Det ventes 22.000 besøkende til arrangementet, og politiet har i forkant oppfordret folk til å la bilen stå.

Du kan følge trafikken i området her.

Kommentarer til denne saken