– Det var ingen vraking

Tilbake fra benken: Sebastian Remme Berge.

Tilbake fra benken: Sebastian Remme Berge.

Artikkelen er over 1 år gammel

Sebastian Remme Berge var toppscorer i 1. divisjon. Så havnet han på benken.

DEL

Firemålsscoreren måtte vike plass for Markus Grødem i 3-2-seieren mot Skeid. Trener Trond Fredriksen vil heller ikke garantere kantspilleren plass fra start i søndagens bortekamp mot Jerv.

– Det laget tas ut lørdag. Vi skal bruke tiden fram mot det for å finne ut hvem som gir oss best sjanse til å vinne i Grimstad, sier treneren.

På direkte spørsmål om det var sportslige årsaker til vrakingen, eller om det handlet mer om rullering, svarer Kisa-treneren slik:

– Mye mer det siste, det var ingen vraking. Sebastian har en skadehistorikk som gjør at han ikke har det beste treningsgrunnlaget. Kampene kommer tett nå. Det var belastningsstyring. Samtidig er det tøff konkurranse om plassene.

Å finne den riktige veien gjennom mai, er dog en utfordring.

– Vi må ha flere tanker i hodet samtidig. Vi må ha en langsiktig tankegang med de yngre spillerne. Sebastian er en av dem. Da må vi gi dem sjansen, selv om de nødvendigvis ikke har vært de beste på trening. For vi tror de vil bli veldig gode i framtida. Samtidig er vi også avhengige av hele troppen. Se bare på hvordan semifinalene i mesterligaen ble avgjort.

SE DISKUSJON OM ULL/KISA I VÅRT MAGASIN «ROMERIKSBALL»:

Artikkeltags