Falkeborn klar for Ull/Kisa

TOMMEL OPP: Martin Falkeborn ble fredag klar for Ull/Kisa.

TOMMEL OPP: Martin Falkeborn ble fredag klar for Ull/Kisa.

Artikkelen er over 2 år gammel

Jessheim: Ull/Kisa låner Martin Falkeborn fra Lillestrøm.

DEL

Den 23 år gamle høyrebacken skal nå være med å hjelpe Jessheim-klubben med å berge plassen i førstedivisjon.

– Det føles veldig bra å komme hit til Ull/Kisa. Jeg har ikke fått spilt så mye i Lillestrøm av ulike årsaker, så jeg ser på dette som en sjanse til å vise fram hva jeg kan på et høyere nivå enn tredjedivisjon, sier svensken.

Falkeborn har kun fått sjansen i cupkampene for førstelaget til kanarifuglene denne sesongen og har ellers spilt for andrelaget i tredjedivisjon.

– Jeg er selvsagt skuffet over å ikke ha fått flere muligheter, men nå skal jeg jobbe hardt i Ull/Kisa og forhåpentligvis vise at jeg fortjener å spille på et høyere nivå.

23-åringen innrømmer at han ikke kjenner veldig godt til Jessheim-klubben fra før.

– Jeg møtte dem to ganger med Egersund i fjor, ellers er kunnskapen ikke helt på topp, det skal jeg innrømme. Men jeg har trent med de et par ganger nå og fått et veldig positivt inntrykk av både spillergruppa og trenerne. Selv om de har slitt i vårsesongen, så virker det som en gruppe som vil opp og fram.

Ull/Kisa ligger på nedrykksplass etter 17 kamper spilt av årets førstedivisjon. Opp til sikker plass er det likevel kun tre poeng. Falkeborn håper nå å kunne hjelpe klubben til å ta de poengene de trenger.

– Jeg vil bidra med en positiv energi og knallhard jobbing. Etterhvert håper jeg også å bidra med en del målpoeng, blant annet med å komme rundt på kanten og få noen assist, avslutter svensken.

Artikkeltags