Tysk motstand for Mol og Sørum

Sandvolleyballspillerne Anders Mol (t.v.) og Christian Sørum er klare for kvartfinale i Tsjekkia. Foto: Norges Volleyballforbund / NTB scanpix

Sandvolleyballspillerne Anders Mol (t.v.) og Christian Sørum er klare for kvartfinale i Tsjekkia. Foto: Norges Volleyballforbund / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum er klare for kvartfinale i firestjernersturneringen i Ostrava. Der venter tysk motstand.

DEL

Mol og Sørum slet seg torsdag til seier i gruppefinale og ble dermed klar for åttedelsfinalen i firestjernersturneringen lørdag.

Der tok de seg av Sam Pedlow og Sam Schachter fra Canada etter å ha vunnet to strake sett.

Nordmennene vant første sett 22-20.

I andre sett fulgte lagene hverandre tett, der det tyske paret stadig lå ett poeng foran sine norske motstandere. Men da Pedlow og Schachter ledet 12-11 tok Mol og Sørum grep og gikk opp i en topoengsledelse og tok føringen 14-12. Derfra og ut hadde de norske gutta full kontroll og vant det andre settet 21-15.

Dermed er Anders Mol og Christian Sørum klare for kvartfinale i Tsjekkia lørdag, der den tyske duoen Julius Thole og Clemens Wickler venter.

Den norske duoen er igjen favoritt i en stor verdensserieturnering etter å ha vunnet de to siste i henholdsvis Kina og Brasil. Tidligere i uken kom dessuten beskjeden om at Mol og Sørum topper seedingen til VM i Hamburg i juli.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken