Under oppholdet i Mexico var ikke kostholdet og treningen like bra som hjemme, og det merker Paradise Hotel-deltaker Mayoo Indrian på kroppen.

– Jeg ble også matforgiftet da jeg kom hjem, og var nødt til å ta meg en lang pause fra treninga, forteller han.

At kroppen forandret seg, gjorde ifølge ham selv ingenting.

– Det gir meg bare mer motivasjon. Jeg synes det er morsomt og interessant å begynne å jobbe for å få den perfekte Mayoo-kroppen igjen. Jeg skal ikke bli bedre enn noen andre, men jeg skal jobbe for å få den beste kroppen jeg noen gang har hatt.

– Treningen blir som en rus

Indrian har alltid vært en aktiv gutt, og han spilte fotball fram til han som 17-åring fikk en kneskade.

– Jeg måtte finne på noe annet for å beholde formen, og det var da interessen for å få en bra kropp dukket opp.

LES OGSÅ: Paradise-deltaker: – Jeg var veldig syk i to uker etterpå

Da Indrian gikk inn i et forhold, ble treningen i en periode nedprioritert. Men da forholdet tok slutt for omtrent to år siden, ble igjen treningen redningen.

– Da ble jeg treningsnarkoman. Når man trener blir det nesten som en rus, og man vil bare se bedre og bedre ut, sier Indrian.

Les også

«Vi blir ikke lenger satt ut av en pupp eller to på TV, men over hvem som representerer dagens yngre generasjoner»

Opptil 12 økter i uka

De siste to årene har Indrian trent mye. I dag trener han opptil 12 økter i uka.

På hverdager går det i kondisjon om morgenen, før det blir en styrkeøkt på ulike muskelgrupper om kvelden. I helgene trener han kun kondisjon, og søndag er hviledag om kroppen trenger det.

Indrian beskriver motivasjonsnivået som «sinnssykt høyt» for tiden.

– Jeg gjør ikke dette for å imponere en ny dame, men for at jeg selv skal føle at jeg ser bra ut. Nå vil jeg bare fortsette å trene for å leve opp til det inntrykket jeg har gitt norske TV-seere, og for at jeg skal ha det bra med meg selv, forteller Indrian.

Han mener ikke synet hans på trening og kropp kan bikke over til å bli usunt.

– Det kunne blitt det om jeg ikke hadde kjent til menneskeverdier og sånne ting. I tillegg har jeg en fin balanse, og jeg vet når kroppen trenger pauser. Kroppen sier ifra når jeg er sliten, og det er jeg flink til å lytte til. Nå har jeg ikke trent tre søndager på rad, men heller brukt det som hviledag fordi jeg tror kroppen har godt av det.

LES OGSÅ:

Sosial arena

Treningssenteret er også blitt en sosial arena for Indrian.

– For meg går det nesten bare i trening, jobb og familie, så jeg har ikke det største nettverket. Men når jeg er på treningssenteret slår jeg alltid av en prat med både ansatte og de andre som trener. Det blir et sted jeg kan treffe bekjente.

Spiser kake med god samvittighet

Til tross for målet om den perfekte kroppen, har også Indrian rom for å skeie ut.

– I helgene spiser jeg kake og koser meg om det er noe spesielt. Det er viktig å hygge seg også.

Blir foreldrene dine bekymret over den store treningsmengden?

– Foreldrene mine har forstått at trening er en del av livet mitt. De synes noen ganger jeg bør roe ned litt, men har stort sett full forståelse så lenge helsa mi er fin. Og pappa er veldig nøye på at jeg ikke skal slutte å trene.