På seminaret «Trafikkens unge ofre», som arrangeres av Romerikes Blad i Lillestrøm kultursenter mandag 7. februar, får publikum mulighet til å stille spørsmål og komme med innspill til ansvarlige politikere og myndigheter om veipolitikk og trafikksikkerhet.

Har du ikke mulighet til å delta på seminaret, men ønsker å stille samferdselsministeren spørsmål, har du likevel muligheten.

Ved å sende Romerikes Blad spørsmålene du vil at samferdselsministeren skal svare på, innen torsdag 20. januar klokka 24.00, kan nettopp ditt spørsmål bli stilt når RB skal intervjue Kleppa fredag 21. januar.

Spørsmålene dine legger du inn i kommentarfeltet under denne artikkelen på rb.no, eller sender dem på e-post til bhw@rb.no.

RBs trafikkseminar er åpent for alle og et gratis arrangement. På programmet denne kvelden står innlegg fra samferdselsministeren, innlegg fra Norges fremste trafikksikkerhetsforsker Rune Elvik, historien til en familie som opplevde å miste to unge brødre i trafikken, og paneldebatt med stortingspolitikere, forskere og representanter fra veimyndighetene.