– Låten vi spiller i Grand Prix, «Depend on me», handler om den ubegrensede kjærligheten foreldre har til sine barn. Det er en beskrivelse av hvor verdifulle disse relasjonene er, og – i forhold til temaet på dette seminaret – hva man kan risikere å få ødelagt, sier frontfigur Tarjei van Ravens (40) i Babel Fish til Romerikes Blad.

Mandag 7. februar opptrer han i Lillestrøm kultursenter på RBs åpne seminar om ungdom og trafikksikkerhet.

Trafikkens unge ofre

Les mer om RB-prosjektet her!

Egne opplevelser

40-åringen har selv opplevd å se hvilke følger trafikkulykker kan ha.

– Jeg kjenner flere som har fått livene sine komplisert etter trafikkulykker. Mitt bidrag på seminaret skyldes at jeg fikk en forespørsel fra journalist Ola Einbu i RB og at jeg synes det er en god sak, forteller van Ravens.

LES MER:

Nyhetsleder Markus Moe i Romerikes Blad er fornøyd med vokalistens bidrag.

– Vi er veldig glade for at van Ravens ønsker å bidra på denne måten. Låten Babel Fish spiller i Grand Prix passer godt tematisk til seminarets innhold, sier Moe.

Still spørsmål til Kleppa nå!

Fakkeltog og premier

For å tiltrekke flest mulig ungdommer til trafikkseminaret opplyser Moe at RB vil trekke ut flere blant deltakerne under 30 år, som vil få et glattkjøringskurs på NAFs øvingsbane i Fet sammen med en av Norges fremste bilsportutøvere, Tommy Rustad.

Umiddelbart etter seminaret arrangeres fakkeltog gjennom Lillestrøms gater, fra kultursenteret til Torvet, til minne om alle de unge menneskene som har mistet livet på norske veier.