Trafikk-satsing 1. påskedag: Følg trafikken live på rb.no

PÅSKEKØ? På rb.no kan du holde deg oppdatert på påsketrafikken via tekst og levende bilder. ARKIVFOTO

PÅSKEKØ? På rb.no kan du holde deg oppdatert på påsketrafikken via tekst og levende bilder. ARKIVFOTO Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag skal mange hjem fra påskefjellet. På rb.no kan du holde deg løpende oppdatert over trafikken – over store deler av Østlandet.

DEL

I samarbeid med Gudbrandsdølen Dagningen på Lillehammer, Glåmdalen på Kongsvinger, Ringerikes Blad på Hønefoss, Oppland Arbeiderblad på Gjøvik, Østlendingen i Elverum og Ringsaker Blad i Moelv vil vi sende levende bilder fra de viktigste veiene hjem fra påskefjellet.

– Dette er en felles satsing vil gjør for hyttefolket på Østlandet. Vi vet det er mange som er opptatte av trafikk- og køsituasjonen akkurat denne dagen, og ønsker derfor å gi leserne våre denne ekstraservicen, sier ansvarlig redaktør Magne Storedal i Romerikes Blad.

Samtlige aviser vil ha kameraer gående, slik at du lett kan holde deg oppdatert over de veiene du skal kjøre.

I tillegg til levende bilder fra de viktigste veiene, vil vi søndag samle alle trafikkmeldinger og trafikknyheter i et eget direktestudio.

– Dette direktestudioet vil bli løpende oppdatert på hendelser, veimeldinger og all annen nyttig informasjon til alle som er på veien, opplyser Storedal.

Følg påskehjemfarten på rb.no fra klokka 10, søndag 21. april.

Romerikes Blad ønsker alle en god og trygg påskefeiring, og oppfordrer alle veifarende til å følge trafikkreglene og å ta det med ro på veien.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken