Gå til sidens hovedinnhold

Tore ble årets Fjellhamar-navn

Innsendt

Tore Sørum er kåret til årets Fjellhamarravn 2020 i Lørenskog. Han er fra Linderud i Oslo, og flyttet til Fjellhamar i 2005. Tore er engasjert i nærmiljøet på flere måter, og tar seg også tid til å delta som Fjellhamarravn.

Tilbakemeldinger fra andre deltakere er at Tore er en trivelig og ansvarsfull kar, som har god kjennskap til lokalsamfunnet og til folk, og det er hyggelig og lærerikt å være sammen med han.

Fra 2013 har Tore deltatt som natteravn til fots, og i 2020 har han stilt opp som mcravn. Fjellhamarravnene er de eneste natteravnene på Romerike som har mcravner, og det er flott at han valgte å delta som mcravn når han fikk muligheten til det. Med mcravner med på laget har vi en større aksjonsradius. Hans lokalkunnskap, engasjement, fleksibilitet og trivelige væremåte er gode egenskaper som virker positivt inn i vårt nettverksbyggende og trygghetsbevarende tiltak.

2020 har vært et annerledes år også for Fjellhamarravnene, der vi har hatt mange uker uten aktivitet som følge av Korona restriksjoner, og derfor har mange ikke fått deltatt dette året. Men vi har hatt noen uker med aktivitet, der vi har fulgt til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern. Tore har kjørt mcravn i både vår- og høstsesongen.

Tore uttaler selv at «Jeg meldte meg som natteravn fordi jeg bryr meg om nærmiljøet jeg bor i, og synes det er viktig at vi voksne er synlige og tilstede for ungdommen dersom de skulle trenge en voksen å snakke med. Jeg er imponert over det arbeidet som utføres av utekontakten og politiet, og vi har alle tid til å bidra et par kvelder i året. Jeg oppfordrer alle til å samle noen venner og bli med som natteravn. Litt mosjon, nye bekjentskap, og det å føle at man bidrar litt til fellesskapet er ikke så dumt nå i disse tider for gode nyttårsforsetter.»

Kommentarer til denne saken