Fant harddisker dumpet i containeren til Tommy Sharif

Artikkelen er over 5 år gammel

Kan være de bortkomne harddiskene.

DEL

Det skriver Dagbladet.

Tommy Sharifs tilsammen ni selskaper har gått konkurs i løpet av våren. I tillegg er dekksentereiendommen på Berger tvangssolgt.

Sharif ble pågrepet av politiet og siktet for å ha unndratt millioner fra konkursboene. Politiet ransaket flere Sharif-adresser og beslagla blant annet store summer i kontanter.

Bobehandlingen har også avdekket at opplysninger Sharif har gitt om at han solgte eller kastet det han hadde igjen av dekk og felger i løpet av 2013 og 2014 ikke stemmer.

I tillegg har bostyrer Christian Lundin ventet på at Tommy Sharif skal levere datautstyret og regnskapsmateriellet retten har pålagt ham å skaffe til veie.

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

– Fant harddisker

Men nå kan harddiskene være funnet, opplyser bobestyrer Christian Lundin til Dagbladet.

– Jeg har selv valgt å etterforsken saken, og fant harddisker i en av cotainerne til Sharif. Det er usikkert om dette er de bortkomne harddiskene, men de har blitt sendt til en dataekspert for utredning, forteller Lundin til avisa.

Det er derfor foreløpig uverifisert om de tre harddiskene som er funnet tilhører Sharif.

Fakta

  • Tommy Sharifs tilsammen ni selskaper er gått konkurs i løpet av våren.
  • Bostyret beskriver de økonomiske forholdene i selskapene som svært uoversiktelige. Det er avdekket av Sharif har tatt millionbeløp fra selskapene forut for konkursene.
  • Politiet har siktet Sharif for grove bounndragelser og har innledet etterforskning

Artikkeltags