Gå til sidens hovedinnhold

Tolv nye bekreftet smittet av korona – se hele oversikten her

Siden RBs forrige statusoppdatering på torsdag, er ytterligere 12 romerikinger bekreftet smittet av koronaviruset. Til sammen har nå 634 fått påvist viruset.

Lillestrøm: Søndag ettermiddag meldes det at totalt 199 personer i kommunen har vært bekreftet smittet av koronaviruset, dette er en økning med sju personer siden torsdag. Minst 139 av disse er friskmeldt.

Ullensaker: I løpet av helgen er det ikke meldt om noen endring. Til sammen har nå 72 personer vært bekreftet smittet av viruset i Ullensaker. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte. Onsdag bekreftet kommunen smittetilfelle hos et barnehagebarn med søsken på Algarheim, noe som resulterte at flere er i karantene.

Lørenskog: I løpet av helgen er det bekreftet tre nye koronatilfeller i kommunen. Totalt har 116 personer fått påvist smitte. Kommunen oppgir ikke lenger informasjon om antall friskmeldte, da ansvaret for oppfølging er overført til fastlegene.

Nittedal: Denne helgen bekreftes et nytt smittetilfelle i kommunen. Til sammen har nå 53 personer vært bekreftet smittet, forrige positive prøve var 8. juni. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Les også

Over to måneder siden like mange ble påvist smittet på én dag

Rælingen: Søndag ettermiddag bekreftes et nytt smittetilfelle i kommunen. Dette er en barnehageansatt. Totalt har derfor 40 personer påvist smittet av viruset. 38 av disse er friskmeldte, og en person har dødd som følge av korona.

Nes: I Nes kommune er det ikke noe nytt den siste tiden. 20 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person vært bekreftet smittet av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Gjerdrum: Kommunen har ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Ti personer har fått påvist smitte av viruset i kommunen. De har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Eidsvoll: Kommunen har ikke fått bekreftet noen nye smittetilfeller søndag ettermiddag. Totalt 42 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er nå friskmeldte.

Les også

Smittetallene øker: Nå kommer ordførerne med klar beskjed: – Vi er lei korona, men korona er ikke lei av oss

Nannestad: I Nannestad har totalt 19 personer vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte. Forrige lørdag ble det bekreftet ett nytt tilfelle i kommunen, da en elev ved Preståsen skole. Onsdag denne uken opplyser kommunen at vedkommende er symptomfri og har testet negativt på ny test.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Aurskog-Høland den siste tiden. Totalt ti personer har vært bekreftet smittet av viruset. Åtte av disse er friskmeldte, mens to av de smittede er døde.

Enebakk: I Enebakk ble det bekreftet ett nytt tilfelle 10. juni, ved siste oppdatering er det ingen endring. Neste rapport fra kommunen kommer på mandag. Til sammen har 52 personer fått påvist smitte av koronaviruset, og minst 48 av disse er nå friskmeldte. Kommunen har hatt seks koronarelaterte dødsfall.

Kommentarer til denne saken