Gå til sidens hovedinnhold

Tok seg inn i bolig og knivstakk mann – nå etterlyser politiet bil

Artikkelen er over 1 år gammel

En person i 20-årene ble søndag morgen knivstukket i sin egen bolig i forbindelse med det politiet tror var et ransforsøk. Nå etterlyser politiet en bil i jakten på to gjerningspersoner.

– Hvis noen har sett en bil forlate Rud skole i Rælingen i tidsrommet 05.45-06.15 søndag morgen, så er vi interessert i å komme i kontakt med disse, opplyser politietterforsker Pål Moe i Skedsmo politistasjonsdistrikt.

Etterforskeren opplyser tirsdag ettermiddag at politiet også har fått en viss beskrivelse av de involverte gjerningspersonene, men påpeker at denne er noe vag.

– Den ene personen skal ha vært cirka to meter høy og var kledd i en fargerik jakke. Den andre personen var mørkkledd og skal være cirka 177 centimeter høy.

Hvis noen har tips til politiet ber Moe de om å ta kontakt med Skedsmo politistasjon.

To gjerningsmenn fortsatt på frifot etter knivstikking

Ikke alvorlig skadd

Politietterforsker Moe sier at en av deres teorier er at mennene skal ha forsøkt å rane mannen i hans egen bolig i Rudvegen. Dette skal ha ført til et basketak som kunne fått et langt mer alvorlig utfall.

– Duoen som tok seg inn har tydd til kniv og mannen i 20-årene som er bosatt på adressen har fått skader i den ene hånda, opplyste operasjonsleder Terje Marstad til RB søndag morgen.

TIPS OSSTlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005