Gå til sidens hovedinnhold

To unge menn i varetekt etter tyveriforsøk

Mennene i tenårene kommer til å bli avhørt i løpet av dagen etter å ha forsøkt seg på å stjele en scooter ved et garasjeanlegg.

– Det var et vitne som ringte inn halv ett i natt etter å ha sett to unge menn forsøke å ta med seg en scooter fra et garasjeanlegg, sier Terje Nordang ved operasjonssentralen i Øst politidistrikt.

Garasjeanlegget var i Jessheim sentrum, og politiet rykket ut etter meldingen. I nærheten fikk de kontakt med de to unge mennene som var beskrevet. Begge har blitt pågrepet.

– Det dreier seg om to unge menn sent i tenårene. En av dem var ruset. Sammen forsøkte de å dra med seg en scooter, noe dette vitnet hadde sett, sier Nordang.

Det er foreløpig uklart hvordan guttene stiller seg til mistanken. De har ikke blitt avhørt så langt.

– Nå sitter begge i varetekt, og avhør blir gjennomført i løpet av dagen, etterhvert som den ene mannen blir nykter igjen, sier Nordang.

Natt til torsdag ble det meldt om en lignende hendelse på Jessheim. Der ble to unge menn sett løpende fra stedet etter det som kan ha vært et forsøk på innbrudd i bil i Jessheim sentrum. Nordang sier at politiet ikke ser disse to hendelsene i sammenheng.

Les også

Politiet fikk melding om mulig innbrudd i bil: – To personer ble sett løpende fra stedet

Kommentarer til denne saken