To nye tilfeller – slik er koronasituasjonen i din kommune

Fredag bekreftes ytterligere to smittetilfeller på Romerike. Dermed har til sammen 578 romerikinger nå vært bekreftet smittet av koronaviruset.

DEL

Lørenskog: Hittil fredag kveld er det ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Lørenskog. Til sammen har 105 personer testet positivt og minst 84 personer er så langt meldt friske i kommunen. Onsdag denne uken opplyste kommunen også at de i tiden som kommer ikke vil kunne føre oversikt over antall personer som er blitt friskmeldte, fordi dette ansvaret nå er overført til fastlegene i kommunen.

Enebakk: Fredag er det ingen endring i kommunen. Totalt har 50 personer testet positivt for koronaviruset. Minst 31 av disse er friskmeldte, mens seks personer har mistet livet ved Kopås sykehjem.

Nes: Det er ikke meldt om noen smittetilfeller i Nes fredag. Totalt har 19 personer fått påvist koronaviruset, og 16 av disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ingen endring i kommunen den siste tiden. Til sammen har ti personer testet positivt for koronaviruset, mens ni av disse er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall.

Nittedal: Fredag kveld bekrefter kommunen ett nytt smittetilfelle, dette ble meldt inn tidligere denne uken. Til sammen har nå 51 personer testet positivt for koronaviruset i Nittedal.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person fått påvist smitte av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Lillestrøm: Ingenpersoner er bekreftet smittet i Lillestrøm fredag. Til sammen har 174 personer blitt bekreftet smittet, mens minst 124 av disse er friskmeldte.

Eidsvoll: I grunnlovsbygda er det ikke meldt om noen nye smittetilfeller siden 1. mai. Til sammen har 41 personer fått påvist koronaviruset, og 40 av disse er nå friskmeldte.

Ullensaker: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Ullensaker fredag. Til sammen har 65 personer blitt bekreftet smittet av viruset i Ullensaker. Kommunen har foreløpig ikke gitt noe svar på hvor mange som er friskmeldte, og viser til at de ikke har noe rapporteringssystem for dette.

Gjerdrum: Fredag er det blitt påvist ett smittetilfelle i Gjerdrum. Til sammen ti personer har fått påvist viruset i Gjerdrum. Kommunen har ikke svart på RBs spørsmål om antall friskmeldte.

Nannestad: Fredag er det ingen endring i kommunen. Til sammen har 18 personer i Nannestad vært bekreftet smittet av viruset, og alle disse er nå friskmeldte.

Rælingen: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i kommunen det siste døgnet. Til sammen har 34 personer testet positivt i kommunen, og 30 av disse er friskmeldte.

Artikkeltags