Gå til sidens hovedinnhold

To nye smittede – se hele oversikten for Romerike

Onsdag blir det meldt om to nye smittetilfeller av koronaviruset på Romerike. Til sammen har nå 587 romerikinger vært bekreftet smittet av koronaviruset.

Lørenskog: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har 105 personer testet positivt, og minst 84 personer er meldt friske i kommunen. Lørenskog fører ikke lenger oversikt over antall friskmeldte, da dette ansvaret nylig er overført til fastlegene i kommunen.

Enebakk: Onsdag er det ingen endringer i kommunen. Totalt har 50 personer testet positivt for koronaviruset, og 42 av disse er friskmeldte. I tillegg har seks personer mistet livet ved Kopås sykehjem. Kommunen kommer med oppdateringer mandag, onsdag og fredag.

Nes: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Nes onsdag. Totalt har 20 personer fått påvist koronaviruset, og 16 av disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har ti personer testet positivt for koronaviruset, åtte av disse er friskmeldte. Kommunen har to dødsfall, begge beboere ved Hemnes sykehjem.

Nittedal: Onsdag ettermiddag er det ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Nittedal. Til sammen har 51 personer testet positivt for koronaviruset i kommunen.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person fått påvist smitte av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Lillestrøm: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i storkommunen onsdag ettermiddag. Til sammen har 176 personer blitt bekreftet smittet, mens minst 124 av disse er friskmeldte.

Eidsvoll: I grunnlovsbygda er det hittil ikke meldt om noen nye smittetilfeller det siste døgnet. Til sammen har 42 personer fått påvist koronaviruset, og 40 av disse er nå friskmeldte.

Ullensaker: Onsdag formiddag bekrefter kommunen to nye påviste tilfeller i Ullensaker. Til sammen har 67 personer blitt bekreftet smittet av viruset i kommunen. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Gjerdrum: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Gjerdrum så langt onsdag ettermiddag. Til sammen ti personer har fått påvist viruset i kommunen. Kommunen har ikke svart på RBs spørsmål om antall friskmeldte.

Nannestad: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Til sammen har 18 personer i Nannestad vært bekreftet smittet av viruset, og alle disse er friskmeldte.

Rælingen: Onsdag er det ingen endring i kommunen. Til sammen har 39 personer testet positivt i kommunen, og 31 av disse er friskmeldte.

Kommentarer til denne saken