Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdag ble mor og datter begravet

Familien tok et siste farvel med Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (13) og Ann-Mari Olsen-Næristorp (50).

Ann-Mari Olsen-Næristorp (50) og datteren Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (13) er de siste som har blitt funnet i skredgropa etter katastrofen som inntraff Gjerdrum 30. desember i fjor. Ni av de ti savnede er funnet og ni av de ti savnede er nå begravet eller bisatt.

Tirsdag ble de begravet fra Gjerdrum kirke ved sokneprest Jakob Furuseth:

«Vi er samlet her i Gjerdrum kirke for å ta avskjed med og Ann-Mari Olsen-Næristorp og Victoria Næristorp-Sørengen. Det oppleves urettferdig og vondt å være her i Gjerdrum kirke i dag for å ta avskjed med mor og datter. Romjulsnatta til 30. desember skjedde det marerittet ingen av oss hadde forestilt oss. Og det første sjokket som etter hvert ble til fortvilelse har blitt avløst av ventetid, og av sorg for dere som sto dem nærmest. Ann-Mari og Victoria var nært knyttet til hverandre i livet, og de var nær hverandre også når ulykka skjedde. Både Ann-Mari og Victoria var viktig for omgivelsene sine. Og de etterlater seg et tomrom i familie og vennekrets, uttalte soknepresten.

Det var med blandede følelser Odd Steinar Sørengen fikk bekreftet at det var hans samboer Ann-Mari Olsen-Næristorp (50) og deres datter Victoria Emilie Næristorp-Sørengen (13) ble funnet i skredgropa:

– Det er både lettelse og fortvilelse. Lettelse over at de er funnet, men samtidig en fortvilelse over at de er døde. De har ikke vært døde for meg før nå, uttalte Odd Steinar Sørengen (48) til Romerikes Blad.

Les også

Odd Steinars samboer og datter funnet i skredgropa: – Dette betyr alt. Nå kan jeg starte på min sorgprosess

Kommentarer til denne saken