Tommy Sharif slår knallhardt tilbake mot Bjørn Lian.

– Jeg avviser at jeg har skrevet under på noen kontrakt slik Lian hevder. Jeg vil se kontrakten og vil vurdere å anmelde Lian for dokumentforfalskning. Jeg vurdere også å anmelde ham for trusler. Her om kvelden fikk jeg en tekstmelding fra ham hvor han ba meg ta med rullestol hvis jeg kommer til Trondheim.

Lian bekrefter tekstmeldingen, men mener det var et ironisk svar i en pågående sms-utveksling.

– Dette er useriøst av Lian - og alvorlig. Hvis han vil stevne meg for retten for avtalebrudd bør han ikke holde på slik, mener Sharif.

Krangelen mellom de to skal ha nådd nye høyder de siste dagene, med hyppige tekstmeldinger, telefoner og e-poster. Overfor RB beskriver de situasjonen vidt forskjellig både når det gjelder den underskrevne avtalens eksistens og årsaker til at varer ikke er levert i henhold til bestilling.Lian fastholder overfor RB at Sharif-avtalen finnes.

– Han skal få se den hvis han kommer til Trondheim, sier han.

Sharif holder på sin side fast på at det ikke finnes en avtale, og avviser også at han har brutt leveringsavtaler med Lian.

– Vi kan levere varer, men når vi ikke får bankgarantiene vi vil ha så stopper det. Det kan selvsagt også ha hendt at vi har hatt leveringsproblemer i høysesongen på grunn av stor pågang, forklarer Sharif. Han konkluderer slik etter å ha hørt Lians anklager mot ham.

– Han er urolig for at jeg kommer til Trondheim og er redd konkurransen. Det skjønner jeg veldig godt.