Hvorfor i alle dager lager Iphone 7 en merkelig suselyd?

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Høres nesten ut som den freser.

DEL

(Side3): Ny iPhone er sluppet på markedet, og internett begynner å flomme over av et nytt fenomen som en ikke forstår noe av.

Alt er ved det normale med andre ord.

Denne gangen viser det seg at enkelte, men langt fra alle, nye iPhone-modeller lager en slags suselyd under kraftig belastning, skriver Nettavisen.

Hør lyden selv i videoen over!

Det var iPhone-hackeren Stephen Hackett som først rapporterte om fenomenet, og fikk raskt bekreftet at dette var et problem mange opplevde.

Les også: Her er alt du trenger å vite om iPhone 7

Apple har ikke ønsket å kommentere fenomenet (Apple kommenterer nesten aldri noe som helst), men spekulasjonene er at dette rett og slett er ganske normal elektromagnetisk støy som mange elektriske duppeditter kan produsere.

Les også: De 10 viktigste nyhetene i iOS 10

Det rare er at ikke alle telefonene ser ut til å genererer støyen, og Engadget spekulerer nå i om dette kan komme av ujevn kvalitet under produksjonen av telefonen.

iMore mener derimot at det hele er helt normalt, og at det i verste fall er iPhone 7 som har et eller annet ved seg som gjør lyden høyere enn vanlig.

Les også: iPhone slaktes i ny stortest av dekning 

- Vi har brukt nesten en dag med å teste iPhone 7 og 7 Plus, i tillegg til de to siste generasjonene med iPhone, alle nye iPader, nye Macer, tilbehør og andre enheter, og alle lager den samme lyden på en eller annen måte.

- Kanskje det er noe med den nye iPhonen som gjør at lyden blir høyere og mer merkbar, eller kanskje bare alle er veldig på tå-hev etter tilbakekallingen av Samsung Note 7.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken