Gå til sidens hovedinnhold

Svanger med nytt prosjekt

Artikkelen er over 1 år gammel

Hun har snakket mye om selvmord. Nå lurer Else Kåss Furuseth på om hun skal ha barn.

Else Kåss Furuseth er høstaktuell i TVNorge-regi. Hun fikk som kjent mye ros for sin serie om selvmord.

Denne gangen utforsker hun et annet tema, nemlig spørsmålet om hun skal ha barn.

Gjennom seks episoder sjekker hun ut ulike måter å bli forelder på – samt møter mennesker som lever i ulike familiekonstellasjoner.

– Den eneste måten å henge med i konkurransen om norske TV-seere på, er å produsere mer norsk innhold. Derfor setter vi på et rekordhøyt antall norske TV-programmer denne høsten, hele 26 produksjoner, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

Les også

Ida får kjendisene til å snakke om kjærligheten: – Av en eller annen grunn føler de at det er trygt å åpne seg for meg

Det er flere norske produksjoner på trappene, blant annet blir det et nytt gameshow med Atle Antonsen og Ylvis-brødrene.

Det nye programmet har fått tittelen «Kongen befaler» og beskrives som «et energisk gameshow». Atle Antonsen har med seg Bård og Vegard Ylvisåker, Siri Kristiansen, Maria Stavang, Calle Hellevang-Larsen og Olli Wermskog på moroa. Og Antonsen figurerer i rollen som den allmektige kongen som i hvert program deler ut absurde oppgaver.

Les også

Bygger hytteområde 30 meter fra vannkanten

 

«Kongen befaler» er ikke den eneste nyskapningen på humormenyen til TVNorge. Lene Kongsvik Johansen sjøsetter ny serie, kalt «Kongsvikfamiliene». Også Espen Eckbo får boltre seg med nye humorsprell. Det blir nemlig mer «Det kunne vært verre» – der han figurerer i rollen som distré åttebarnsfar. Harald Eia har på sin side mer «Brille» på gang, «Hvite gutter» er tilbake på Dplay – og jula blir både blodig og morsom når «Jul i Blodfjell 2» kommer til skjermene i adventstiden.

– Vi jobber alltid hardt for å beholde tittelen som norgesmester i humor, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

(NTB)

Kommentarer til denne saken