Det bekrefter daglig leder Andreas Aalbu til Romerikes Blad.

Sundgot hadde opprinnelig en kontrakt som varte ut året. Ifølge Jessheim-klubben har Ull/Kisa og Arild Sundgot sammen kommet til konklusjonen om at han fratrer som hovedtrener.

– Sundgot ble i utgangspunktet ansatt som assistenttrener og toppspillerutvikler for de tre kommende årene, i forkant av 2021. Etter at Sindre Tjelmeland forsvant til Start var han klar på at han ønsket seg hovedtrenerrollen og fikk den ut året, samtidig som man da avsluttet hans andre arbeidsforhold, skriver Ull/Kisa i en pressemelding.

Søndag ble man enige om at han ikke lenger er hovedtrener for Ull/Kisas A-lag.

– Vi har hatt en god prat med Arild og landet på denne løsningen. Det er en utrolig kjedelig situasjon, som vi virkelig hadde håpet å unngå, men etter sju strake tap må vi snu alle steiner for å snu trenden, sier daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu.

Sundot sier dette om å slutte i Ull/Kisa.

– Jeg var veldig takknemlig for muligheten da jeg fikk den, så kjennes det utrolig tungt med den perioden laget nå har vært gjennom. Alle i og rundt laget trenger gnist og energi for å snu dette og jeg håper virkelig man klarer å få det til, sier Arild Sundgot.

I følge Andreas Aalbu har Ull/Kisa foreløpig ingen erstatter klar.

Les også

Børsen: Ull/Kisa – Grorud: «Et selvmål man knapt ser i 9. divisjon»