Vi sender FFK – Strømmen fra 15.15

Artikkelen er over 2 år gammel

Strømmen drar til Fredrikstad stadion for å måle kreftene med den hardtsatsende divisjonskollegaen fra plankebyen.

DEL

Slik deler du abonnementet ditt med andre i din husstand 

Han gjør at Strømmen-stallen nå er fylt opp

Viktor Adebahr (26) går fra Ull/Kisa til Strømmen.

Svensken som har en rekke sesonger i Ull/Kisa, og som også spilte under nåværende Kisa-trener Vegard Skogheim i HamKam, er bare en signatur unna å undertegne en ettårskontrakt med Strømmen.

– Vi er enige og det kjennes bra. Det virker som Strømmen har et lag med mange gode spillere. Ferdighetsnivået på treningene virker høyt, sier Adebahr.

Svensken blir den siste spilleren i Espen Olsens stall. Han er forespeilet å konkurrere om både venstre back og en indreløperrolle på midtbanen.

– Det er roller som passer meg bra, mener den løpssterke svensken.

Lite fotball

26-åringen fikk ikke forlenget kontrakten med Ull/Kisa etter forrige sesong og har holdt seg i form i Sverige i vinter før han dukket opp på Strømmen stadion denne uken.

– Jeg har trent mye, men ikke spilt så mye fotball. Derfor trenger jeg litt tid til å få tilbake den delen av formen.

Både i Ull/Kisa og i HamKam har han erfart at det er kort vei mellom topp og bunn i landets nest øverste serie.

– Som spiller er det selvfølgelig tøft at 10- av 16 lag er involvert i opprykk eller nedrykk. Og det kan være få poeng som skiller. Jeg var med i opprykkskvalifisering både i Ull/Kisa og HamKam. Det hanler om å komme inn i en flytsone. For å komme dit er fet ikke noe annet enn hardt arbeid som gjelder.

Få midtstoppere

Adebahr blir ikke med i troppen til lørdagens treningskamp rb.no-sendte treningskamp mot Fredrikstad. Der mangler Strømmen fortsatt midtstoppertrioen Steinar Strømnes, Markus Nakkim og Johannes Grødtlien. Også Stian Rasch og Kristian Jahr står fortsatt på skadelista.

Thor Lange er imidlertid tilbake i kamptroppen etter skade.

Strømmen-stallen

Keeper: Tarjei Omenås (Hønefoss) og Stian Bolstad.

Forsvar: Aleksander Melgalvis, Johannes Grødtlien, Fredrik Nilsen, Pål Steffen Andresen, Steinar Strømnes, Markus Nakkim (lån, Vålerenga), Thor Lange (Stabæk) og Viktor Adebahr (Ull/Kisa).

Midtbane: Ulrich Ness, Mathias Blårud, Espen Rødsand, Kristian Jahr, Mustapha Achrifi, Nasir Dernjani (Skeid) og Olav Øby (lån, Sarpsborg 08).

Spiss: Madiou Konate, Kristian Bjørndalen (fra egen stall), Stian Rasch (Mjøndalen), Ole Marius Aasen og Markus Brændsrød (lån, LSK).

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags