(Nettavisen)

En spiller fra Slovakia kan etter fredagens trekning kalle seg mangemillionær og ønske nøyaktig 644 352 985 kroner velkommen inn på konto. En polakk sikret seg andrepemiepotten på nøyaktig 27 361 070 kroner.

Det ble også en stor dag for flere spillere fra Norge. To nordmenn ble millionærer, mens et andelslag delte sin del av tredjepremien i Eurojackpot.

Spill Eurojackpot her - det er ca. 109 millioner kroner i potten neste fredag.

Kveldens tall:

5 - 11 - 35 - 44 - 50

Stjernetall:

4 - 10

Her kan du spille Eurojackpot til neste fredag.

To norske tredjepremier

Fredag kveld var det totalt seks personer som delte tredjepremiepotten på over 12 millioner kroner. To av disse kupongene tilhørte norske spillere. En mann på 64 år fra Brønnøysund og et andelslag.

I morgen blir det fest!

Mannen fra Bønnøysund ble mildt sagt glad da Telefonen fra Hamar ringte.

- Oioioi! Tusen hjertelig takk! Dette har jeg ventet på i mange år, jubler den overraskede mannen da han får vinnerbeskjeden.

- Jeg klarer nesten ikke å snakke nå.

Mannen er tydelig preget av den uventede Telefonen fra Hamar, fredag kveld.

- Akkurat nå sitter jeg og ser på TV alene. Jeg satt og tenkte over hva jeg skulle finne på i helgen.

Mannen trenger ikke gruble over dette lenger, for nå forteller han hjertelig:

- I morgen blir det stor fest med venner.

Vunnet i Lotto og Extra før

Dette er ikke første gangen mannen har hellet med seg. Han kan fortelle at han i 2014 vant 400 000 kroner i Extra. Men det stopper ikke der. I følge mannen har han også vunnet 90 000 kroner i Lotto, hele to ganger.

På spørsmål om hva han ønsker å bruke pengene på, forteller han at noe vil gå til nedbetaling av lån. Han har også planer om å besøke broren i Nederland - bare denne Koronasituasjonen roer seg. Mannen ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen ble kjøpt via Norsk Tippings nettsider. Kjøp kupong til neste fredag her.

Heldig andelslag

Et heldig andelslag på 10 personer kunne glede seg over sin del av tredjepremien. De stakk av med nøyaktig 160 795 kroner hver.

Kupongen ble kjøpt på Tippehjørnet Aurskog-Høland i Viken.

Når du spiller vi andelsbank kjøper du en tidels andel av et større system, og får en tidel av premien. Men en tidel av 245 millioner kroner, vil jo være en betydelig sum det også.

Trykk her for å spille Lotto før klokken 18:00 i morgen!

- Nå blir det båt på oss

Em mann i 20-årene fra Røyse fikk fredag kveld Telefonen fra Hamar. Da han så hvilket nummer som lyste opp på skjermen fikk han hjertet i halsen.

- Sjukt! Det er var en rå overraskelse! Er mannen sin første reaksjon når han får vite at han er kveldens nasjonale vinner i Eurojackpot. Med andre ord - han var 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner rikere.

I bakgrunnen høres en kvinnelig latter. Telefonen fra Hamar ringte nemlig vinneren mens han og samboeren spiste middag.

- Nå lurer samboeren min på hvor mye jeg har vunnet, sier mannen før han avslører premien til henne.

Da blir latteren og jubelen høyere, før hun roper «Det er helt crazy». Vinneren avslører også at samboeren har lett frem en sjampanjeflaske, som settes rett på kjøl, før de skal poppe den senere.

- Nå blir det båt på oss, sier vinneren blidt. Og toppturutstyr. Og nytt jaktutstyr. Og kanskje hagle… Ha ha, premien skal få bein å gå på, sier mannen som ønsker å være anonym.

I bakgrunnen høres en entusiastisk samboer som hinter til at hun ønsker seg Hawaii-tur når det blir lov å reise igjen. I tillegg legger vinneren til at premien skal brukes med omhu.

Mannen hadde kjøpt sitt spill via Norsk Tipping sin app

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjansen i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr