(Nettavisen)

Potten har vokst siden januar, og nå har den altså nådd taket. Det var dessverre ingen som klarte å gjette 5+2 rette i rekordtrekningen, men det var 4 stykker som gjettet 5 rette i kveldens spill, og de kunne godte seg ca. 57 millioner kroner hver. Det kan man kalle en fin start på en uvanlig påskeferie. Ingen av dem var norske spillere.

Ettersom premietaket er nådd, vil overskytende bli overført til andrepremien. Neste trekning vil andrepremien i Eurojackpot ligge på ca. 220 millioner kroner.

Trykk her for å prøve lykken i Eurojackpot neste fredag!

Hovedtall:

3 - 21 - 26 - 40 - 41
Ekstratall:

8 - 10

Den nasjonale premien

Hver uke trekkes en norsk spiller som vinner 1 million kroner, samt et reisegavekort på 100 000 kroner. Denne fredagen var det en mann fra Rykkinn som kunne juble etter å ha blitt trukket ut, og vinneren var på jobb da han fikk millionbeskjeden.

- Du tuller nå? Utbryter mannen når vi forteller hva han har vunnet.

Mannen gjør et kjapt nummersøk før han tør å slippe jubelen løs.

- Dette er en skikkelig god nyhet, vent litt, sier han før han snur seg og forteller kollegaene bak hva som har skjedd.

Norsk vinner av 10 millioner på delt andreplass

Forrige fredag var det en nordmann som har god grunn til å smile. Han var en av fire som hadde 5+1 rette. Med det vant han 10 841 010 kroner.

Den heldige er en mann i 30-åra, bosatt i Oslo, som leverte kupongen på mobil noen timer før innleveringsfristen.

Da Norsk Tipping omsider fikk kontakt med den heldige trodde han nesten ikke på det.

- Du kødder? Dette kan ikke være sant, var mannens første reaksjon.

Han var kjapt inne på telefonen for å sjekke resultatet i Norsk Tippings app. Da ble han fort stum - for der fikk han premien slengt i ansiktet. 10 841 010 kroner.

- Herregud. Nå ble jeg helt satt ut. Er du klar over hvor sjukt det her er? Det er nesten så jeg begynner å grine, sier vinneren, som ønsket å være anonym.