(Nettavisen)

Det var ingen problemer med selve trekningen, men da det skulle regnes ut en ny pott meldte ett av Eurojackpot-landene om problemer. Det medførte at en ny pott ikke ble regnet ut. Slike problemer er uvanlige for det europeiske spillet.

I foranledningen til denne trekningen skjedde det også noe annet som hører til det sjeldne. For det er ikke hver uke Norsk Tipping føler de må komme med slike uttalelser om premiepotten før en trekning:

817 millioner kroner er et anslag basert på antatt omsetning og valutakurs. I disse tider vil slike anslag være usikre, slik at potten godt kan bli noe helt annet.

Dette er fordi i motsetning til for eksempel Lotto-potten, så er Eurojackpot-potten satt i euro. Hvis du vinner får du altså dette vekslet til norske kroner.

Hvordan gikk det med førstepremiepotten?

Det endte med at ingen fikk jackpot i denne Eurojackpot-trekningen. Det betyr på en annen side bare en ting. Potten blir større! Neste uke kan du vinne ca 960 millioner kroner. Husk bare at denne kan svinge i disse tider på grunn av valutakursendringene.

Spill Eurojackpot her!

Eurojackpot-tallene: 30 - 37 - 28 - 14 - 9

Stjernetallene:10 - 3

Lillestrøm-mann ble millionær

Norsk Tipping har også en trekning i forbindelse med Eurojackpot som er uavhengig av resten av landene. Her trekkes vinneren tilfeldig blant de norske deltakerne. Vinner du her får du en million kroner og et reisegavekort med en verdi på 100.000 kroner. Denne gangen ble vinneren en heldig mann fra Lillestrøm.

Norsk Tipping gir den heldige vinneren en velfortjent gratulasjon.

- Tusen takk, det var morsomt. Jeg har spilt litt fra og til men ikke hatt stort hell. Jeg har vunnet småpremier, en femtilapp her og en femtilapp der, sier han.

- Jeg liker å reise og finne nye steder å reise til, og med småbarn i huset har det vært mindre reising i det siste, sier den ferske Eurojackpot-millionæren.

Hva skal du gjøre nå?

- Nå skal jeg legge barna, men det blir nok fering senere, sier den glade karen fra Lillestrøm fornøyd.

Vinner av nesten 800 000 fra Sandefjord

Ingen spillere hadde 5+2 rette og ingen nordmenn med 5+1 rette heller, men en heldig norsk vinner fra Sandefjord hadde 5+0 rette og vant tredjepremie. Noe som gir 771 725 kroner i premie. Norsk Tipping har ikke fått fatt i kvinnen i kveld. Kan det være deg?

Nesten en milliard i førstepremiepotten

Siden ingen vant førstepremiepotten denne gangen, er det mer i vente neste gang. Potten blir da på ca 960 millioner kroner, avhengig av valutakursendringene. Det hadde ikke vært en så aller verst avkastning når man bare sitter innelåst og godt trukket tilbake.

Spill Eurojackpot her, lykke til!

Vinnersannsynlighet Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke. Les mer om vinnersannsynlighet i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr