(Nettavisen)

Liverpool spilte to kamper på Old Trafford i 2020-2021-sesongen, og det manglet ikke på underholdning i kampene. Det ble scoret elleve mål på 180 minutter på Drømmenes teater.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Manchester United vant 3-2 mot Liverpool i FA-cupen i januar, men gjestene fra Merseyside fikk revansj i mai da de vant 4-2 i ligaen.

Forsvarsspillet til Liverpool skremte Jürgen Klopp, men det er verdt å notere seg at han ikke hadde noen av førstevalgene på midtstopperplassene med i de kampene mot United. Uansett hvem han velger på søndag, skal Liverpool ha et bedre forsvar denne gangen.

Vi tror at Liverpool vinner mot Manchester United. Spill på det her til 2,25 i odds

Men kampen kan bli avgjort i andre enden av banen. Liverpool har vært det beste laget til å presse høyt de siste fire årene, kun Napoli i de fem største ligaene i Europa har lyktes bedre i det offensive presset siden starten av 2017-2018-sesonge, ifølge Liverpool Echo. Klopp har traff godt med kampplanen i de to siste kampene mot Ole Gunnar Solskjærs lag forrige sesong. Vi tror de lykkes igjen.

Manchester United - Liverpool

Odds: Liverpool vinner og det scores over 2,5 mål - 3,05

Kampstart søndag 24. oktober kl 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Spill på det her til 3,05 i odds

Liverpool reiser til Old Trafford i kjempeform. De har ni seire og tre uavgjorte på de tolv sist kampene denne sesongen, og de har i denne perioden scoret 36 mål og sluppet inn kun elleve.

Laget fra Merseyside er ubeseiret i de siste 25 Premier League-kampene mot lag som har United i klubbnavnet. Det er én seier fra rekorden i engelsk fotball, som ble satt av Brentford mellom oktober 1998 og november 2000.

Det er ca 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Liverpool vant 3-2 i en beinhard kamp mot Atletico Madrid tirsdag. Den kampen viste hvilket mot og kreativitet som bor i Anfield-laget, og de har også fordelen av én dag mer hvile enn Manchester United som spilte onsdag.

Kun Chelsea, Brentford og Manchester City har klart å hindre Liverpool i å vinne denne sesongen, og vi føler oss sikre på at scousernes angrepsspillere vil lage problemer for et vaklende Manchester United-forsvar.

De røde djevlene har sluppet inn mål i de tolv siste hjemmekampene i ligaen og cupen. Det er den lengste rekken kamper for United uten å holde nullen siden 1964. Den gangen spilte de 13 kamper på rad uten å holde nullen.

Her er hele helgens oddsprogram!

Nøkkelspillere usikre hos United

Søndag møter de et Liverpool-lag som har scoret tre mål eller mer i åtte bortekamper på rad i alle turneringer, og har scoret 28 mål totalt.

United har ikke vunnet noen av de siste tre Premier League-kampene, og angrepsspillerne Sadio Mane, Mohamed Salah, Diogo Jota og Roberto Firmino vil utgjøre en forskjell på Old Trafford.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Manchester United er inne i et knalltøft kampprogram for tiden, og på søndag kan Ole Gunnar Solskjær måtte klare seg uten flere nøkkelspillere. Bruno Fernandes er usikker til kampen mot Liverpool. Portugiseren skal ha pådratt seg en smell mot slutten av Champions League-kampen mot Atalanta onsdag. Torsdag skal angivelig problemene ha forverret seg.

Også midtbanespiller Fred og Marcus Rashford er tvilsomme til Liverpool-kampen. fra før er midtstopper Raphael Varane ute. Spørsmålet er hvor alvorlige skadene egentlig er. Prøver Ole Gunnar Solskjær å lure Jurgen Klopp?

Uansett; Manchester United har kun vunnet én av de siste ti Premier League-kampene mot Liverpool, men seks av dem har endt uavgjort. Med den formen Liverpool viser om dagen har vi tro på at de kan ta alle tre poengene på Old Trafford.

Vi tror at Liverpool vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Spill på det her til 3,05 i odds