(Nettavisen)

Hadde premien gått til en nordmann fredag 13.november, ville det blitt rekord i premieutdeling. Dessverre var det faktisk ingen som hadde hverken 5+2 eller 5+1 riktige. Både første og andreplassen gikk til Jackpot på fredag, og det betyr at begge pottene legger godt på seg til neste gang.

Klikk her for å spille Eurojackpot, neste uke kan man vinne 648 millioner kroner.

Kveldens vinnertall:

5 - 17 - 21 - 37 - 38

Ekstratall:

1 og 4

Klikk her for å spille Eurojackpot!

En annerledes kveld for Tromsø-væringen

Fredag 13. november var det en mann i 30-årene som kunne juble etter å ha vunnet 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner.

- What? tuller du nå, spør mannen når vi forteller at han har vært ekstra heldig denne kvelden.

Onsdag er det ca. 200 millioner kroner i Vikingotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Mannen satt foran TV-en og tok helgen inn da Telefonen fra Hamar ringte.

- Dæven, kor sjukt. Vi hadde planlagt en rolig kveld, men nå vet jeg ikke helt hvordan det blir, sier vinneren lattermildt.

Resten av kvelden skal ifølge vinneren brukes til å tenke ut hva pengene skal gå til. Med reisegavekortet har han kun en plan klar:

- Det blir varmt, et varmt sted, humrer mannen.

Kupongen ble levert på mobil.

Uviten Joker-kandidat

Vi forsøkte å nå den heldige karen fra Ulsteinvik før TV-trekningen for å overbringe beskjeden om inngangspremien og at han hadde mulighet til å bli millionær. Men den beskjeden fikk han aldri. Etter tre forsøk, måtte Norsk Tipping la Joker-kandidaten gå uviten om hva som hadde skjedd, og hva som var i ferd med å skje.

Klikk her for å spille Joker

Embla tok de logiske opp- ned-valgene for kandidaten, på følgende tall:

9 - 4 - 3 - 4 - 3

Embla startet som vanlig bakerst på tallet 3. Det ble bom, før det ble treff på tallet 4. Veien til toppen var fortsatt lang, men på det tredje tallet dukket Jokeren opp. Det ble altså toppremie på Joker-kandidaten og kontoen fylles med nøyaktig 2 349 000 kroner. Hele seansen som endte med millionpremie, var vinneren selv fullstendig uviten om.

Støvletter og ny båt

Etter TV-trekningen slo Norsk Tipping på tråden igjen. Da plukket den nybakte Joker-millionæren opp telefonen - en telefon han hadde ventet på, i noe som føltes som en evighet.

Onsdag er det ca. 200 millioner kroner i Vikingotto-potten. Her kan du levere kupongen!

- Denne telefonen har jeg ventet lenge på. Da jeg skjønte at det var Norsk Tipping som hadde ringt, har jeg hatt telefonen i lomma. Når jeg nå hørte stemmen din og forstod det var alvor, ble jeg varm inni meg, sier vinneren.

Joker-kandidaten innrømmer at premien passer utmerket. Han er tydelig på at pengene skal brukes godt.

- Jeg skal så klart dele med familie, men jeg ønsker meg en ny båt også, sier vinneren. Fruen skal nok ha nye støvletter, selv om hun har nok sko fra før, sier mannen mens han flirer.

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr