(Nettavisen)

Det var knyttet stor spenning til fredagens Eurojackpot-trekning da potten på 90 millioner euro har stått stødig en stund, men spenninga blir med videre til fredag 24. april. Det var nemlig ingen som stakk av med førstepremien på 90 millioner euro denne uken heller.

Dette betyr derimot ikke at det er mangel på storvinnere som kan juble denne fredagen. Hele seks stykker prikker 5+1 riktig, og deler derfor andrepremien. Ikke nok med det, så er en av vinnerne en nordmann! Den heldige vinneren stikker av med over 50 millioner kroner. Blant de andre vinnerne finner vi en svenske, en finne og tre stykker fra Tyskland.

Ukens tall:

Hovedtall: 6 - 13 - 15 - 34 - 35.

Stjernetall: 1 - 5.

Spill Eurojackpot her, lykke til!

Mangemillionær fra Ringsaker kommune

Vinneren som kapret storpremien på 50,8 millioner er en mann fra Ringsaker kommune.

- Nei, jeg har ikke sjekka trekninga i kveld. Jeg så på talla for forrige uke, og da hadde jeg null rette, så jeg sa til sønnen min at det kanskje ikke var noen vits å fortsette, forklarte mannen da Norsk Tipping ringte og spurte om han hadde sett på kupongen sin. De forklarte at det var mye mer enn null rette denne gangen. Premien besto nemlig av hele 50 millioner.

- Er det sant? Å. herregud...nå ble jeg satt ut. Det var en deilig beskjed å få, sa mannen, som ønsker å være anonym

Mannen leverte vinnerkupongen på internett fredag ettermiddag.

Vant den norske tilleggspremien

En mann fra Oslo stakk av med den norske tilleggspremien på 1 millioner kroner, i tillegg til et reisegavekort på 100.000 kroner.

Ny mulighet på storgevinsten i Eurojackpot

Med ukens resultat blir neste trekning den femte på rad med 990 millioner kroner på spill i førstepremie. Kanskje det er deg premien venter på?

Spill Eurojackpot her, lykke til!

(Vinnersannsynligheten er ca. 1:95 millioner per rekke for førstepremie. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke.)