(Nettavisen)

Det er duket for jubel for flere norske vinnere i denne ukens trekning. Det var nemlig en norsk spiller som prikket 5+1 riktige, og dermed får med seg en del av andrepremien: 22,5 millioner kroner. Det var også en norsk spiller som hadde 5+0 rette og vant tredjepremie pålydende 2 472 090 kroner.

Ukens førstepremie, som i fredagens trekning besto av ca 232 millioner, ble kapret av en alenevinner fra Polen.

Vi gratulerer!

Spill Eurojackpot her før fredag 19.00

Dette var kveldens tall

Hovedtall: 2 - 5 - 24 - 43 - 45

Stjernetall: 4 og 10.

- Å fytti katta!

Vinneren av andrepremien på 22,5 millioner kroner er en mann fra Troms.

- Jeg skjelver i hver eneste kroppsdel nå, dette er helt sinnsykt. Kan du si premien en gang til? Å fytti katta! Å veit du, det er jo helt sinnsykt, sier den nybakte Eurojackpot-millionæren som hadde 5+1 rette, og ler godt når Norsk Tipping leverer nyhetene.

- Jeg har alltid hatt en drøm om å vinne stort, det er jo derfor jeg har levert spill. Jeg har aldri helt trodd på at jeg skulle vinne, men har samtidig tenkt at hvis jeg ikke leverer så vinner jeg heller ikke, sier mannen med det gode humøret mens han også spør om det virkelig er plass til hele premien på kontoen sin.

Lykkelig bursdagsbarn

Det var en mann i tyveårene fra Østlandet som hadde 5+0 rette. Han vant tredjepremie som besto av 2 472 090 kroner, og fikk dermed et ekstra gledessjokk når vi ringte, for der var det bursdagsfest.

- Jeg har bursdag i dag! Å herregud! Over to millioner? For en bursdagsgave! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre nå, jeg er så glad. Oh shit! Det er helt sjukt, sier han og ler.

-Jeg har aldri hatt sånn flaks før. En gang vant jeg en femtilapp på pantelotteriet og det er alt. Jeg er helt skjelven nå, tusen takk, sier han før han returnerer til bursdagsfeiringen.

Spill Eurojackpot her før fredag 19.00

- Oj, så moro!

Denne fredagen kunne en kvinne fra Notodden juble over å ha vunnet den nasjonale premien. Den nasjonale premie deles ut hver fredag. Den består av 1 million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner. Det er altså garantert en norsk millionær hver uke.

- Oi, så moro, sa den kvinnen da Norsk Tipping ringte. Hun ble naturligvis litt satt ut av å hatt sånn flaks og hadde spilt Eurojackpot fra tid til annen de siste årene.

- Det var moro. Det må jeg virkelig si, jeg er jo ikke vant til slike premier. Jeg har ikke vunnet stort før så det var moro. Hun fortalte videre at hun skulle feire med en deilig middag som samboeren hadde stelt i stand.

Vi gratulerer!

Ca 105 millioner i potten neste uke

Neste uke kan du vinne ca 105 millioner kroner dersom du greier å prikke 5+2 rette. Andrepremien vil ligge på 20 millioner kroner. I tillegg skal selvsagt også den nasjonale premien deles ut.

Din tur neste gang? Prøv lykken her.

Lørdag 12. september er det Supertrekning i Lotto! Det vil trekkes ut ca. 33 nye Lotto-millionærer blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Spill Lotto her før lørdag 18:00 for å delta.

Vinnersannsynlighet Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke.

Les mer om vinnersannsynlighet i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr