(Nettavisen)

Det var ingen som kapret toppremien denne fredagen, men en fersk norsk millionær ble det likevel!

Det var en mann fra Fredrikstad som hadde vært heldig denne uken. Han har nemlig vunnet den nasjonale premien som består av 1 million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner.

Spill Eurojackpot her

- Tuller du?

Mannen hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer som «Du har vunnet hos Norsk Tipping». Men da han så det lyste opp på skjermen ble han så stresset at han trodde det var tøys.

- "Tuller du?" Det var det første Fredrikstad-mannen i 40-årene sa da Norsk Tipping overrasket han med de ferske nyhetene.

Mannen hadde akkurat spist ferdig fredagstacoen med barna og slappet av med en serie på Netflix.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

- Dette må være tull, gjentok han.

Da Norsk Tipping kunne meddele at han hadde levert kupongen på nett nøyaktig klokken 18.46, skjønte han at dette var ekte saker.

- Jeg burde selvsagt skjønt det før. For jeg har jo lagret dere som «Nå har du vunnet hos Norsk Tipping». Men jeg ble så stressa da telefonen ringte - og klarte ikke å koble det. Tror jeg har 180 i puls nå, fortalte mannen.

- Jeg tenkte da jeg spiste taco at jeg måtte huske å få levert Eurojackpot, og jeg er glad jeg rakk det før fristen. Dette var veldig hyggelig, sier han.

Kona var på jobb, og mannen har bestemt seg for å holde på hemmeligheten til hun kommer hjem.

- Jeg må prøve på det.

Den ferske millionæren sier videre at de skal tenke litt over hvordan pengene skal brukes, men kan fortelle at noe av det skal gå til å nedbetale boliglånet.

Vi gratulerer!

Spill Eurojackpot her

Dette var ukens tall

Hovedtall: 4 - 13 - 15 - 41 - 49.

Ekstratall: 1 og 9.

Det var altså ingen som prikket 5+2 rette. Dermed er neste ukes førstepremiepott på ca. 331 millioner kroner. Andrepremiepotten vil bli på ca. 27 millioner kroner.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr