Gå til sidens hovedinnhold

Manchester United-floppen gir Nederland en drømmestart

Memphis Depay har banket inn mål for Lyon denne sesongen. Vi tror han får en god start på EM og scorer mot Ukraina.

(Nettavisen)

Memphis Depay forlot England som en flopp i januar 2017, men i sommeren EM har han en mulighet til å vise at Manchester United tok feil av ham. Den 27 år gamle kantspilleren var ventet å bli en av de beste spillerne i verden da han kom til Manchester United fra PSV Eindhoven i 2015, men han klarte ikke å slå gjennom i Premier League.

Onsdag er det ca 251 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Han fikk karrieren tilbake på rett sporet i Frankrike og har prestert på et høyt nivå for Lyon de siste fire årene og scoret 75 ganger i 178 kamper for klubben.

- Han kunne ha vært den største Manchester United-stjernen i EM denne sommeren, i stedet er 27-åringen klubbløs før mesterskapet og bærer en hel nasjons vekt på sine skuldre, skriver Manchester Evening News.

Skaff deg oversikten over oddsen på helgens EM-kamper

- Min mentale tilstand er annerledes. Jeg var 21 da jeg var sammen med United, og nå er jeg 25, så åpenbart er jeg mer moden nå enn da jeg var i Manchester, sa Memphis til den britiske avisen the Mirror i 2019.

Depay scoret seks mål i EM-kvalifiseringen, og vi tror han kommer til å fortsette å score i sluttspillet.

Nederland - Ukraina - Memphis Depay scorer mål - 2.50 (spillestopp søndag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frank De Boer vil sannsynligvis bruke to formasjoner i EM. I kamper mot de sterkeste lagene vil han antakeligvis starte i et 5-3-2-suystem med Luuk de Jong og Memphis Depay på topp. Men i gruppespillet i EM, når de er store favoritter, vil den nederlandske landslagssjefen trolig spille et 4-2-3-1-system.

Da vil Depay bli plassert på venstrekanten. Luuk de Jong vil starte på topp, Georginio Wijnaldum vil spille i nummer 10-rollen og Steven Berghuis på høyreflanken. Selv om Depay kan få en ny rolle i laget, vil han være en nøkkelspiller.

På vei til Barcelona?

27-åringen scoret seks mål på seks kamper i EM-kvalifiseringen, og han scoret 20 mål i Ligue 1 for Lyon, som han ser ut til å forlate i sommer når kontrakten hans med det franke storlaget utløper.

Mye tyder på at neste stoppested er Camp Nou, hvor Manchester United-floppen er ønsket av Ronald Koeman. Han har, ifølge den britiske avisen the Guardian, drømt om å spille for Barcelona siden han var fire år.

Etter EM kan drømmen bli virkelighet. Her kan du skrape Flax på nett Selv om nederlenderne ikke er like selvsikre som for ett år siden, så har utsettelsen av turneringen vært nyttig for Memphis Depay, som ikke var fullt restituert etter en kneskade på denne tiden i fjor. Han kunne risikert å mistet EM. Nå er han i stedet en av lagets viktigste spillere.

Onsdag er det ca 254 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Etter et vanskelig opphold i Manchester United, har Depay modnet både på og utenfor banen, og nederlendernes målmaskin virker å være den mest opplagte kandidaten til å score for Nederland mot Ukraina. Oddsen på Depay-scoring er 2,50. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset