(Nettavisen)

Det er herlig at klubbfotballen er tilbake igjen denne helgen og lørdagen er fullspekket med høyinteressante kamper. I Premier League skal det spilles fire kamper, blant annet Newcastle - Manchester United.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Newcastle - Manchester United H 4,50 (spillestopp kl 20.55)


Steve Bruce og Newcastle var den store nedrykksfavoritten foran forrige sesong, men de var aldri i nedrykksfare og endte opp med 44 poeng og 13. plass. Flott start også på denne sesongen med sju poeng på de fire første seriekampene. Nysignerte Callum Wilson står allerede med fire scoringer. Matty Longstaff, Ciaran Clark and Paul Dummett er på vei tilbake, men ikke klar til kveldens kamp. Jamal Lewis var ikke med for Nord-Irland mot Norge, men spiller kveldens kamp.

Svak start for Manchester United som kun står med tre poeng på sine tre første seriekamper. Innledet med skuffende 1-3 tap hjemme mot Crystal Palace, var så meget heldige som fikk med seg tre poeng i bortemøtet mot Brighton og ble ydmyket hjemme mot Tottenham i siste serierunde før landslagspausen som endte med 1-6 tap. Anthony Martial ble utvist i den kampen og soner følgelig karantene lørdag. Edinson Cavani er ikke aktuell siden han er i isolasjon grunnet Covid-19.

Newcastle vant 1-0 hjemme mot United forrige sesong og de har vunnet to av de tre siste tilsvarende på St. James Park. 1,67 på United-seier ser håpløst ut og hjemmeseier til 4,50 i odds må bli valget i denne.