(Nettavisen)

På Påskeaften trakk spillselskapet på Hamar ut hele 53 Lotto-millionærer. I Supertrekningen ble det delt ut 48 ekstra million-premier. I tillegg til at det også var fem stykker som delte på den ordinære førstepremiepotten på over 19 millioner kroner.

Hver av Supertrekning-vinnerne vant én million kroner hver.

Trekningsredaktør i Norsk Tipping, Lars Hulleberg, har fortsatt ikke kommet i kontakt med tre av de ferske millionærene i Supertrekningen. Han har heller ikke fått svar på oppringningene til Joker-vinneren fra forrige onsdag. Mannen i 80-årene fra Asker vant 3 251 000 kroner.

Fredag er det ca 990 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Hva skjer med pengene?

Mange lurer på hva som skjer når Norsk Tipping ikke kommer i kontakt med de nybakte millionærene.

Trekningsredaktør Lars Hulleberg forklarer at pengene blir overført selv om vi ikke har kommet i kontakt med vinnerne.

- Pengene overføres til kontoen samme kveld som trekningen, og de kommer inn på konto innen tre virkedager. Det betyr at alle vinnerne kan se pengene på konto nå, forteller Hulleberg.

Vanligvis pleier vinnerne å ringe Norsk Tipping når de sjekker nettbanken eller ringe opp igjen når de sjekker nummret som har forsøkt å ta kontakt med dem.

- Det er litt spesielt at vi ikke har fått kontakt med vinnere på en uke. Det er sjelden vi opplever at det tar så lang tid, sier han.

Hulleberg forklarer at de kommer til å ringe vinnerne torsdag og fredag.

- Vi lager ofte etterlysningssaker, og da pleier det å spre seg raskt. Men vi opplever også at det er en del som er skeptiske til å ta telefonen når de ikke kjenner nummeret, særlig eldre folk, sier Hulleberg.

Norsk Tipping har siden lørdag prøvd å få kontakt med Lotto-millionærene, men uten hell.

Kanskje det er din tur neste gang? Spill Lotto her.

Her er vinnerne de ikke får tak i:

Joker-vinneren som vant 3,2 millioner leverte «spill i kasse» hos Rema 1000 Spikkestad. Norsk Tipping kommer rett på svarer.

Mann fra Alver kommune i 60-årene vant én million i Supertrekningen. Kjøpte kupongen hos Rema 1000 Manger. Telefonen ringer, men Norsk Tipping får ikke svar.

Kvinne fra Ullensaker i 70-årene vant én million i Supertrekningen. Kupongen er kjøpt hos Obs Jessheim. Hun har ikke registrert et mobilnummer.

Kvinne fra Molde i 80-årene vant én million i Supertrekningen. Hun kjøpte kupongen hos Narvesen rutebilstasjonen Molde. Telefonen ringer, får ikke svar.