(Nettavisen)

Fredrikstad gikk på sesongens første tap fredag, da de tapte 0-1 mot Kjetil Rekdals HamKam. Det var på hjemmebane.

På bortebane har aristokratene er meget sterk statistikk. Fredrikstad har spilt tre bortekamper etter opprykket til OBOS-ligaen. Fasiten viser to seire og én uavgjort.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Forrige gang Fredrikstad tapte på bortebane var mot Arendal i september 2019. Det er ett år, ni måneder og syv dager siden.

Vi tror ikke de taper mot Ull/Kisa heller.

Ull/Kisa - Fredrikstad 2.85 - 3.55 - 2.15 B (spillestopp tirsdag kl. 17.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Trenerløse Ull/Kisa tok tre poeng da de slo Start 3-1 borte i fredagens kamp i OBOS-ligaen. Det var Jessheim-lagets andre seier på rad. De vant nemlig 4-1 mot Stjørdals-Blink i den foregående kampen.

Med 2-1-3 på de seks første kampene ligger laget fra Øvre Romerike på ellevteplass på tabellen.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Treneren gikk etter fem kamper

Sindre Tjelmeland var ikke med på Ull/Kisa-benken i fredagens kamp. I stedet ble laget ledet av assistenttrener Arild Sundgot.

Tjelmeland, som ble ansatt i sin aller første hovedtrener jobb i januar, fikk et kort opphold i Ull/Kisa. Det ble klart i helgen at mannen som var assistenttrener i Åsane sist sesong tar nå over som ny hovedtrener i Start. Det er ikke en ideell situasjon for Ull/Kisa som må ut på trenerjakt etter seks serierunder.

Ull/Kisa har kun tapt én av de syv siste hjemmekampene i OBOS-ligaen. Tapet kom mot Åsane (0-1) i første serierunden denne sesongen.

Lørdag er det Supertrekning i Lotto. Lever kupongen her!

Bjørn "Bummen" Johansen har fått sving på sakene i Fredrikstad. De var ubeseiret før fredagens kamp mot HamKam. FFK tapte 0-1 hjemme i plankebyen. Den gamle storheten står med 4-1-1 på de seks første kampene, og ligger på en sterk andreplass på tabellen.

Kapteinen er skadet

Det er snart to år siden sist Fredrikstad tapte en kamp på bortebane. Så langt denne sesongen har de tatt syv av ni mulige poeng. De slo Åsane, som spilte Eliteserie-kvalik i fjor, 3-2 i Bergen, og de har tatt fire poeng mot opprykkskandidatene Sogndal (1-2) og Aalesund (2-2).

Her kan du skrape Flax på nett

Kaptein Henrik Kjelsrud Johansen er ikke med i troppen til Ull/Kisa-kampen. Rumpe-problemene hans er mer alvorlig enn først antatt, men FFK har andre spillere som kan score for dem. Nicolay Solberg kjenner antakeligvis Ull/Kisa bedre enn de andre FFK-spillerne. Han spilte der i tre år. Tirsdag kan han være mannen som senker gamleklubben.

FFK har vunnet fem av syv bortekamper mot Ull/Kisa. Den siste seieren kom i 2016. Fredrikstad har et bra lag denne sesongen, og vi tror de kommer tilbake på vinnersporet mot Ull/Kisa.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset