(Nettavisen)

Førstepremien i Eurojackpot hadde lagt godt på seg og var på ca. 336 millioner kroner før trekningen i dag, og siden ingen plottet inn de riktige tallene har den blitt enda større. Nå kan du vinne hele 470 millioner kroner.

Trykk her for å spille.

Vinnertall:

2 - 22 - 33 - 38 - 47

Ekstratall:

2 - 9

Den saftige premien vokser seg enda større og velger du å spille før neste fredag kan sommeren din umiddelbart bli litt bedre. Klikk her for å spille Eurojackpot.

Norsk millionjubel

Hver fredag kommer det uansett en norsk millionjubel. Er man ikke så heldig og stikker av med gigantsummen i Eurojackpot kan man likevel vinne 1 millioner kroner i tillegg til et reisegavekort på 100 000 kroner. Forrige lørdag leverte en kvinne fra Notodden kupongen sin på mobil, men det kan godt være at hun fortsatt ikke har fått med seg at millionen er på godt vei til hennes konto.

Vi oppdaterer saken når Norsk Tipping har fått kontakt med vinneren.

Supertrekning i Lotto = 28 nye lottomillionærer

Supertrekning i Lotto betyr en super lørdag for 28 lottospillere. Omtrent fire ganger i året trekker Norsk Tipping 28 lottospillere som, uavhengig av spillertall, til å vinne 1 million kroner hver. Alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning er med i trekningen.

I tillegg til en ekstraordinære trekningen blir også førstepremiepotten på 14 millioner kroner delt ut til den som har 7 rette.

Klikk her for å spille Lotto!

Under forrige Supertrekning ble blant andre Nettavisen-journalist Jonas Giæver millionvinner.

- Du kødder nå? Sånt kan du ikke tulle med.

- Jeg trodde først det var tull, men nå har pengene kommet på konto og navnet mitt er ennå ikke fjernet fra Norsk Tipping sine sider, så jeg begynner å skjønne at det faktisk er sant, sier den nybakte Lotto-millionæren.

Giæver forteller at det blir mer realistisk for hver dag som går, men at han forsatt ikke har helt kontroll på tanker og følelser knyttet til den nye tilværelsen.

- Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er bare sykt

- En venn av meg sa for noen dager siden, "Du er faktisk Lotto-millionær, kompis!". Da begynte jeg å le ganske ukontrollert i to-tre minutter. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er bare sykt, humrer han.

Giæver var på jobb påskeaften da Norsk Tippings vinnernummeret 625 60 000 ringte. Noen timer før hadde han spådd til både sjef og kompiser at i dag var dagen han skulle bli Lotto-millionær. At det ble en realitet hadde han ikke trodd.

- Du kødder nå? Sånt kan du ikke tulle med. Jeg må sette meg ned, var Giævers første reaksjon da millionbeskjeden ble gitt.

Lever din lottokupong her før i morgen klokken 18:00!