(Nettavisen)

Det ligger nå ca. 313 millioner kroner i førstepremiepotten til den som klarer 5 + 2 riktige Eurojackpot-tall fredag 15. oktober. Det var ingen som vant forrige fredag, og dermed øker potten. Som alltid ligger det 1 million kroner klare i nasjonal tilleggspremie.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19.00

Millionpremie skapte liv i stua

8. oktober var det en heldig mann som fikk spillerdrømmen oppfylt og vant 1 million kroner i den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot. Da Norsk Tipping ringte for å gratulere, ville mannen først ikke svare på telefonen. Til slutt ringte vinneren tilbake, og ble forståelig nok svært overrasket da han skjønte hva det gjaldt.

- Å dæven ta! Er det sant? spurte den mildt sagt overraskende ny-millionæren. Det ble brått god stemning hos både han og hans bedre halvdel, der de satt sammen i stua.

- Dette er den beste telefonene jeg har fått på lenge.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 313 millioner på fredag

Fredag kveld 15. oktober er det igjen klart for Eurojackpot-trekning. Tallene skal igjen trekkes i håp om at en heldig spiller vinner førstepremiepotten. Da venter en telefon fra Hamar og ca. 313 millioner kroner i premie.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse i Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr