(Nettavisen)

Den nye sesongen av 71° nord – Norges tøffeste kjendis skal sendes til høsten på discovery+ og TVNorge, men innspillingen starter allerede i disse dager.

Ekspertene er allerede klare på hvem favoritten er, og hvem de tror kommer til å gjøre det dårligst i den tøffe konkurransen.

Først: Oddsen på en vinner fungerer som følger. Om en odds er lav, for eksempel 1.50 så tror ekspertene veldig på at dette vil skje. Er den høy, for eksempel 100, tror ekspertene lite på at dette vil skje.

Satser du penger får du så mye du satset ganget innsatsen som gevinst. Eksempelvis om du satser 100 kroner på 1.50 i odds så blir gevinsten 150.

Du finner oddsen og spillene her

Størst outsider: Agnete Husebye

En av Norges største personligheter på sosiale medier, Agnetesh som hun kaller seg, har ikke ekspertene særlig tro på. Kvinnen som kan fikse alt får nemlig 50 i odds.

Du finner oddsen og spillene her

Midt på treet: Aurora Gude

Paradise Hotel-vinneren Aurora Gude tror ekspertene har en grei sjanse, og plasserer hun omtrent midt på treet. Kvinen nsom har gjrot det bra også i Camp Kulinaris skal nå prøve seg på litt mer fysisk krevende ting. Ekspertene sier 12 i odds.

Du finner oddsen og spillene her

Favoritten: Birk Ruud

Den store favoritten er Birk Ruud, den norske freestylekjøreren. 21-åringen har to gull fra X-games. Oddsen på Birk er 3.75. Rett bak ham følger Thomas Numme med 5 i odds.

Du finner oddsen og spillene her

Vårt spill: Mona Berntsen

Det er veldig ofte menn som vinner i 71 grader nord kjendis (se under). Thomas Numme er kanskje et greit valg, men han er 51 år. Ikke det at ikke oss på den alderen klarer fysiske ting, men en skade kan fort sende ham ut. Mona Bertnsen er en veldig fysisk sterk kvinne, og har sjarm nok til å få hjelp av mange. Oddsen på 5,50 er derfor fristende! En kvinne som har danset med Justin Bieber, Justin Timberlake og Alicia Keys skal klare det meste. Om danseren klarer forhold i skog og mark? Ja.

Du finner oddsen og spillene her

Tidligere vinnere er Harald Martin Brattbakk, Pål Anders Ullevålseter, Didrik Solli-Tangen, Christer Basma, Olaf Tufte, Bjørn-Einar Romøren, Anders Jacobsen, Ole Martin Årst, Marthe Kristoffersen, Thomas Alsgaard, Jon Almaas og Henrik Elvestad.