Gå til sidens hovedinnhold

Da Lukaku fikk ny landslagstrener, skjedde det noe

Romelu Lukaku' scoret 17 mål på 51 kamper for Belgia før Roberto Martinez ble belgisk landslagssjef. Statistikken hans etter at eks-Everton-manageren tok over er oppsiktsvekkende.

(Nettavisen)

Romelu Lukaku er i superform både i Inter og for det belgiske landslaget. Han har nylig uttalt seg om hvordan han har blomstret etter å ha blitt gjenforent med Roberto Martinez.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

- Jeg har utviklet meg mye, særlig innenfor 16-meteren, sa han, i følge den spanske sportsavisen Marca.

- I Everton, fortalte Roberto meg at jeg burde se videoer av hvordan jeg beveget meg, men han ville også at jeg skulle se hva andre angripere som Hugo Sanchez, Edinson Cavani og Chicharito gjorde.

- Jeg jobbet med trenerne hvordan jeg skulle bevege meg tre ganger i uken. Det har gjort meg til en bedre målscorer.

Lukaku spilte tre sesonger under Martinez hos the Toffeees, hvor han scoret 61 mål på 126 kamper.

Den spanske treneren er full av lovord om superspissen.

- Han har alt som skal til for å være den beste spissen i verden, sa han til Marca.

Det tror vi at han viser mot Russland.

Belgia - Russland - Romelu Lukaku scorer mål - 2,05 (spillestopp lørdag kl. 2059. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Romelu Lukaku scoret 17 landslagsmål på 51 kamper før Roberto Martinez tok over som belgisk landslagssjef.

Etter at den tidligere Everton-manager tok over Belgia har han pøst inn mål. Lukaku har scoret 43 mål på 42 kamper under Martinez. 28-åringen er nå den femte mestscorende spilleren som fortsatt er aktiv blant lagene i Europa.

Etter at han gikk fra Manchester United til Inter i 2019, har han fortsatt å utvikle seg. Han har scoret totalt 47 mål på 72 kamper for den italienske storklubben, og var en viktig grunn til at Inter vant Serie A denne sesongen.

Skaff deg oversikten over oddsen på helgens EM-kamper

Mange forståsegpåere har spådd at Romelu Lukaku blir toppscorer i årets EM. Inter-spissen har scoret 30 mål for de italienske gigantene denne sesongen, og har sterke 60 mål på 93 kamper for det belgiske landslaget.

28-åringen, som ble matchvinner mot Kroatia søndag, virker å være i sitt livs form før EM-sluttspillet, og han vil markere seg så tidlig som overhode mulig i kampen mot Russland.

Lukaku har nå scoret 20 mål på de siste 21 landskampene, og vi er overbevist om at den robuste belgiske angriperen kommer til å lage store problemer for det russiske forsvaret.

At Lukaku scorer i lørdagens kamp i St. Petersburg gir 2,05 i odds. Det er greit betalt på en av toppscorer-favorittene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset