Joker-vinner leverte kupong 20 minutter før spillstopp

Det ble Jackpot på både første og andrepremien denne onsdagen - men det betyr mer penger i potten til neste gang.

DEL

(Nettavisen) For to uker siden melket to nordmenn potten i Vikinglotto for alt den var verdt, noe som betyr at vi er startet helt fra bunnen igjen forrige uke. Men 46 millioner kroner er ikke helt galt det heller.

Dessverre var det ingen som hadde verken 6+1 eller 6 rette i kveld. Men det betyr også at potten vokser til 59 millioner kroner til neste onsdag.

Spill Vikinglotto her

Kveldens tall:

5 - 8 - 14 - 20 - 29 - 43

Vikingtallet:

4

Her kan du spille Vikinglotto - neste uke møter vi en pott på 59 millioner kroner

Leverte kupongen 20 minutter før spillstopp

Joker-kandidaten fra Porsgrunn leverte onsdagens vinnerkupong 20 minutter før spillstopp. Kupongen leverte han på mobil, men da vi ringte han kort tid etter trekningen, oppnådde vi ikke kontakt.

Dermed gjennomførte Embla de logiske opp/ned-valgene. Mannen startet på 235 000 kroner. Da Embla hadde tatt alle valgene lå det kun to feil i maskinens valg. Den heldige Joker-kandidaten stikker av med 835 000 kroner i kveld. Vi gratulerer.

Tall: 4 -6 - 1 -3 - 3

På fredag kan du vinne 109 millioner kroner i Eurojackpot. Trykk her for å spille.

35 nordmenn ble millionærer i helgen

Lørdagen som var var det duket for supertrekning, og det førte til at 35'nordmenn ble millionærer. Supertrekning skjer omtrent 4 ganger i året, og hvor mange som vinner kommer an på hvor stor potten er den lørdagen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

Trykk her for å spille Lotto

Slik reagerte noen av vinnerne:

Reidun Mauritzen fra Sarpsborg

-Guri malla! Er det sant? Du er helt sikker? Jeg pleier å ha inne en kupong hele tiden, men har bare vinner stort sett bare 50 kroner, sier en sprudlende glad vinner. - Det er første gangen i mitt liv at jeg har vunnet noe, og jeg er 74 år gammel. Så moro - tusen takk, sier hun. Kupongen kjøpte hun på mobil.

Mann i 50-årene fra Vestre Toten

Søndag formiddag fikk Norsk Tipping svar hos totningen - en blid totning!

- Mobilen lå på lading hele lørdagskvelden, men jeg så på morran i dag at dere hadde forsøkt å komme i kontakt, sa mannen blidt.

Da han oppdaget de ubesvarte anropene, hadde han nemlig sjekket både nummer og Norsk Tipping-appen.'

- Det blei en million, ja. Det var bra, sa den glade Lotto-millionæren fra Vestre Toten.

Han vant på en Lotto-kupong han leverte med mobilen i juli.

Mann i 70-årene fra Måsøy

- Nei, nei, hva er det du sier? - At du har vunnet 1 million i Supertrekningen i Lotto! - Nå blir jeg stum. Og det er det ikke ofte jeg blir, skrattet den nybakte Måsøy-millionæren. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Trykk her for å spille Lotto

Artikkeltags