– Forbannet og revansjelysten

VANT: Espen Aarnes Hvammen. FOTO: SANDER HVAMMEN

VANT: Espen Aarnes Hvammen. FOTO: SANDER HVAMMEN

Artikkelen er over 4 år gammel

INZELL, TYSKLAND: Espen Aarnes Hvammen havnet et stykke ned på resultatlista, men var igjen veldig nære det helt store. Han var kun 11 hunbdredeler unna en plass på pallen.

DEL

Skøytesprinteren fra Minnesund gikk til til 35,08 på fredagens 500 meter under verdenscupløpene i Inzell. Det holdt til en 12. plass i A-gruppa. Men han var svært nære å gjøre det helt store.

Eidsvold Turn-løperen klarte ikke å slå parkamerat Yuya Oikawa fra Japan. Han gikk inn til 35,01. Men det var svært tett i toppen. Artur Was fra Polen ble nummer tre 34,97. Junio Gilmore fra Canada vant på 34,90.

– Starten var altfor dårlig. Jeg kan gå på 9,70 på de første 100 meterne, lett. Derfor er jeg forbannet og veldig revansjelysten før løpet på søndag, sier 27-åringen til Romerikes Blad.

Aarnes Hvammen åpnet på 9,81 på de første 100 meterne. Det mente ekspertkommentator Even Wetten hos NRK var et tidels sekund for sent til å henge med helt i toppen. Han mente også at Aarnes Hvammen ble for ivrig i den første yttersvingen, men tok seg fint inn mot slutten av løpet.

Aarnes Hvammen satte norsk rekord under løpene i Salt Lake City i november. Da gikk han på 34,40 på is som er mye raskere enn den han går på i Europa. Aarnes Hvammen satte norsk rekord under løpene i Salt Lake City i november. Da gikk han på 34,40 på is som er mye raskere enn den han går på i Europa.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken