Lindvik får ny sjanse i verdenscupen

Trondheim  20180314.
Raw Air på Granåsen. Kvalifiseringen onsdags kveld. Marius Lindvik i lufta.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Trondheim 20180314. Raw Air på Granåsen. Kvalifiseringen onsdags kveld. Marius Lindvik i lufta. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Marius Lindvik, som ikke kom med til den tysk-østerrikske hoppuka, gjør comeback i verdenscupen i Val di Fiemme.

DEL

I alt sender Norges Skiforbund sju hoppere til rennene i Nord-Italia. Daniel-André Tande blir hjemme for å trene, og dermed består laget av Lindvik, Anders Fannemel, Johann André Forfang, Halvor Egner Granerud, Robert Johansson, Robin Pedersen og Andreas Stjernen.

– Vi har ikke bestemt oss for hvor lenge Tande blir hjemme i et forsøk på finne formen. Alt er avhengig av hvilken framgang han viser. Robin Pedersen reiser videre med oss til Italia siden han har vist gode hopp i hoppuka, spesielt i Bischofshofen, sier landslagssjef Alexander Stöckl.

Lindvik sikret kvoteplass i verdenscupen gjennom solid hopping i kontinentalcup, og dermed er det naturlig at han får sjansen i Val di Fiemme.

– Vi er glade for at vi igjen kan stille med sju hoppere i en hel periode. Vi fortsetter med vår strategi der den som hopper inn kvoteplass, også får plassen i kvoteperioden. Jeg gleder meg til helgens renn og har troen på at vi kan prege rennene, sier Stöckl.

I Val di Fiemme skal det hoppes individuelle renn i HS135-bakken lørdag og søndag.

(©NTB)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags