Rælingen med viktig signering

Artikkelen er over 3 år gammel

Susann Nybo blir en av veteranene i et ungt RHK lag.

DEL

26-åringen har spilt sine fleste kamper for Nordstrand, men ble hentet til Gjerpen, da Oslo-klubben gikk konkurs for et år siden. Nå er hun altså klar for Rælingen Håndball.

– Susann er en spiller som har mange av de ferdighetene vi er ute etter. Fremover har hun et hardt og godt skudd over midtforsvaret. Samtidig er hun god utover i banen. Hu har gode utspill til kant, og det vil bli satt pris på, sier Rælingen-trener Michael O'Sullivan.

Treneren sier at de har hatt en dialog med Nybo over flere år, og at det nå passet for begge parter.

– I vårt spill er venstrehendte viktig for valgmuligheter i etablert angrep og kontra. Frida Haug Hoel, som er hos oss, er en av landets mest lovende venstrehendte bakspillere, men gjennom en lang sesong er det altfor stor risiko å kun ha en i denne posisjonen. Da er det godt å ha Nybo på plass. Men aller viktigst er hennes holdning og mål om å utvikle seg videre, sier han.

Nybo forteller at hun ikke har fått vært med så mye ennå, men at hun gleder seg.

– Det virker som en fin gjeng med mye motivasjon og treningsglede. Jeg tror det blir en tøff sesong. Det er bra nivå på lagene vi møter, men jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kjempe i toppen og om opprykk. Det blir spennende, sier nysigneringen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken