Femmila i OL: – Holund skal gå for Norge

Ifølge Didrik Tønseth skal Hans Christer Holund fra Nittedal gå femmila for Norge.

Ifølge Didrik Tønseth skal Hans Christer Holund fra Nittedal gå femmila for Norge. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Didrik Tønseth sa til Eurosport etter stafetten at Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby utgjør femmilslaget.

DEL

Tønseth fikk en tung opplevelse på søndagens stafett, og bekreftet etter løpet at han i utgangspunktet er førstereserve til den avsluttende femmila.

– Ja, men sånn som det er nå er jeg reserve, så det er bare å avfinne seg med det. Blir det noen forfall, skal jeg være klar, sier Tønseth til Eurosport.no.

Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby skal gå for Norge, ifølge Tønseth. 26-åringen skal ha fått beskjeden en stund før avreise til OL-byen.

– Det er et solid lag. Det blir spennende å se. Så er det bare å legge beina høyt etter denne dagen, så skal jeg være klar hvis muligheten byr seg, sier Tønseth.

Klæbo bekreftet også sine egne femmilsplaner.

– Planen er å gå femmila. Det er ikke noen tvil om det, så får vi ta en vurdering i løpet av kvelden og morgendagen, men sånn som ting kjentes ut i dag, så føltes jeg bra, og da har jeg lyst til å gå den, sier sprintvinneren til Eurosport.no.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags