Flytrøbbel for Lindvik og de norske hopperne

STRANDET: Marius Lindvik og de norske hopperne fikk trøbbel da de skulle reise hjem til Oslo etter helgens renn i verdenscupen.

STRANDET: Marius Lindvik og de norske hopperne fikk trøbbel da de skulle reise hjem til Oslo etter helgens renn i verdenscupen. Foto:

Av

Et fly med motorproblemer skapte trøbbel for hopplandslagets retur til Norge etter helgens verdenscuprenn i italienske Val di Fiemme.

DEL

Mandag satt landslagssjef Alexander Stöckl og hans elever strandet på flyplassen i Venezia.

– Dette blir en krevende hjemreise. Flyet i dag tidlig ble kansellert på grunn av motorfeil. Alle måtte ut av flyet og sjekke inn på nytt, sa Stöckl til skiforbundet.no.

Klokka 20.30 hadde hopperne kommet seg til Frankfurt og ventet på fly til Oslo.

– Folk skal overalt i verden og bruker utrolig mye tid på å få ny billett. Det rammer også oss, sier Stöckl.

Netflix og uttak

Frogner-gutten Marius Lindvik var blant dem som måtte tilbringe dagen på flyplassen.

– Det er veldig kjedelig, og det har vært unødvendig mye styr, sier 21-åringen, som brukte tida på å se serier på Netflix.

Landslagssjefen brukte ventetiden til å ta ut troppen som skal hoppe verdenscuprennene i tyske Titisee-Neustadt kommende helg. Den inneholder ingen overraskelser.

De seks som fikk sjansen i Val di Fiemme, får fornyet tillit. Det betyr at ungguttene Anders Håre og Andreas Buskum får en ny verdenscupsjanse.

– Buskum og Håre tok begge verdenscuppoeng i helgen. De har begge fått en bra start på øverste nivå. De fortjener en mulighet til for å bekrefte potensialet sitt, sier Stöckl.

Håre ble nummer 23 i Predazzo søndag, hans beste plassering i karrieren. Nylig fikk han også sin debut i den tysk-østerrikske hoppuka.

Buskum ble på sin side nummer 25 i Val di Fiemme lørdag.

Pedersen trener hjemme

Robin Pedersen lyktes ikke i hoppuka og har trent hjemme mens landslagskollegene hoppet i Italia. Han blir også hjemme kommende helg.

Troppen til rennene i Titisee-Neustadt ser slik ut:

Andreas Buskum (Lensbygda), Johann Forfang (Tromsø SK), Anders Håre (Vikersund), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Daniel-André Tande (Kongsberg).

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags