Tok to pallplasser på seks timer

I KJEMPEFORM: Skihopper Marius Lindvik fra Frogner tok to pallplasser i lørdagens kontinentalcuprenn. FOTO: NTB SCANPIX

I KJEMPEFORM: Skihopper Marius Lindvik fra Frogner tok to pallplasser i lørdagens kontinentalcuprenn. FOTO: NTB SCANPIX Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Marius Lindvik (19) tok sin femte og sjette strake pallplass i kontinentalcupen.

DEL

Frogner-mannen har hatt en formidabel sesong. Lørdag kunne Lindvik plusse på med to nye pallplasser på merittlista etter lørdagens to renn i kontinentalcupen.

– Jeg har fått igjen for all teknikktreningen jeg har lagt ned. «Grunntråkket» sitter hver gang. Alt skjer automatisk, uten at jeg må tenke. Da går det langt nesten hver gang. Det er moro å hoppe om dagen, sa Lindvik tidligere i uka.

Lørdag ble det mer moro. I det første rennet lå Lindvik på fjerdeplass etter den første omgangen i kontinentalcuprennet i Erzurum. Kun 0,7 poeng skilte opp til pallen for Rælingen-hopperen som hadde fire pallplassering før dagens renn.

I finaleomgangen landet Lindvik på 140,5 meter, som var det nest lengste hoppet i konkurransen. Det holdt også til tredjeplass i Tyrkia.

I det andre rennet ledet 19-åringen med 2,9 poengs margin etter første omgang. I finalen ble slovenske Anze Lanisek for sterk. Han vant til slutt med 5,3 poeng på Lindvik.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags