Han skal redde Kisa-opprykket

Artikkelen er over 3 år gammel

JESSHEIM: Christian Sukke (22) blir Ull/Kisa-keeper ut sesongen.

DEL

22-åringen med ni eliteseriekamper for Sarpsborg 08 er allerede spilleklar til torsdagens lokaloppgjør mot Eidsvold Turn.

Han danner dermed keeperpar med Henrik Bakke som har spilt alle seriekampene til nå. Ullsokningene trengte en ny seniorkeeper siden Alexander Vangen nylig forsvant til Fredrikstad.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Denne sesongen startet Sukke i Sogndal, men fikk kyssesyken etter de første seks kampene. Nå har han trent for fullt i tre uker.

– Jeg trenger kamptrening og målet er selvfølgelig å kapre førstekeeperplassen her. Samtidig ser jeg at Henrik også er en veldig god keeper. Konkurranse er bra, mener 22-åringen.

Starter på benken

Torsdag kveld sitter han på benken. Keepertrener Fredrik Vestgård mener Bakke har gjort det veldig bra så langt i sesongen.

– Henrik spiller tirsdag, det er det ingen tvil om. Christian er en lovende keeper som allerede har fått erfaring. Nå har vi en skikkelig konkurransesituasjon som vil heve laget, mener han.

I følge daglig leder Cato Strømberg er det ikke utelukket at det kommer flere forsterkninger, men dette skal være spillere som går rett inn og forsterker laget betraktelig.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags