Gå til sidens hovedinnhold

Løpefest for alle

BDO-mila i Lillestrøm

Artikkelen er over 4 år gammel

Kommende onsdag løper langrennsstjerner, fotballspillere og mosjonister om hverandre i årets utgave av BDO-mila.

Martin Johnsrud Sundby stiller til start i den femte utgaven av BDO-mila i Lillestrøm onsdag 10. mai.

Det samme gjør LSK-spillerne og flere andre idrettsutøvere. Løpet er åpent for alle.

– Dette er en sporty ettermiddag der alle kan delta, også de som ikke trener til vanlig. Sammen med gutta på skilandslaget ønsker vi barn, ungdom, voksne, mosjonister og konkurranseløpere velkommen til løpefest i Lillestrøm. Langrennsløpere møter fotball- og håndballspillere, friidrett og mosjonister som liker en utfordring. Det handler ikke om å bli best. Det viktigste er å utfordre seg selv, sier arrangør Øyvind Ørbeck fra BDO i Lillestrøm.

LSK stiller til start i år også. Espen Søgård løp Minimila med sønnen sin i fjor, men i år tar han opp kampen med gutta fra skilandslaget på 10 kilometeren. Så lar han spillerne løpe med barna.

– I år får Marius Amundsen og de andre spillerne som kommer ta seg av barna. De får nok ikke lov til å løpe noe annet enn Micromila av Arne Erlandsen, tenker jeg. For oss i LSK er det uansett viktig å være til stede for å støtte arrangementet og spille på lag med flinke folk som tar initiativ til gode opplevelser i Lillestrøm, sier Søgård.

Romerikes Blad er med som samarbeidspartner også i år.

– Vi synes dette er et kjempeflott arrangement som er bra for både folkehelsa og det lokale engasjementet. Vi kommer til å livestreame målgangen på rb.no, så alle som ikke er på stadion denne dagen, kan se etter sine venner og kjente på nettet, sier Storedal.

Kommentarer til denne saken