Bolly blir Molde-spiller

Ålesund  20120922.
Aalesund - Lillestrøm 1-2 i eliteserien i fotball på Color Line Stadion. Lillestrøms Mathis Gazoa Kippersund Bolly snakker med pressen etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Lillestrøm på Color Line Stadion i Ålesund lørdag kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Ålesund 20120922. Aalesund - Lillestrøm 1-2 i eliteserien i fotball på Color Line Stadion. Lillestrøms Mathis Gazoa Kippersund Bolly snakker med pressen etter eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Lillestrøm på Color Line Stadion i Ålesund lørdag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av

Mathis Bolly (28) gjør comeback i norsk fotball og skal spille for Molde i den kommende eliteseriesesongen.

DEL

Den tidligere Lillestrøm-spilleren har vært klubbløs siden kontrakten hans med tyske Greuther Fürth gikk ut i fjor sommer.

Den siste tiden har Oslo-gutten trent med Molde, og det førte til at han ble enig med klubben om en ettårskontrakt, opplyser Molde på sitt nettsted.

Bolly er en lynrask kantspiller som var proff i Tyskland i fem og et halvt år etter at han ble solgt fra Lillestrøm til Fortuna Düsseldorf i 2012. Han har også fem landskamper for Elfenbenskysten.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags