Aksel Lund Svindal skal være med «Gutta på tur»

«Gutta på tur» i Finnmark: Vegard Ulvang (f.v.), guide Joakim Elvenes, Arne Hjeltnes, Aksel Lund Svindal, Bjørn Dæhlie og Arne Brimi. Foto: Dag Vidar Hopøy/Parkas Production/TV 2

«Gutta på tur» i Finnmark: Vegard Ulvang (f.v.), guide Joakim Elvenes, Arne Hjeltnes, Aksel Lund Svindal, Bjørn Dæhlie og Arne Brimi. Foto: Dag Vidar Hopøy/Parkas Production/TV 2

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Skistjernen har takket ja til TV-serie.

DEL

(Nettavisen): Alpinesset Aksel Lund Svindal blir med «Gutta på tur» som vises på TV 2 til høsten.

Nasjonalparken Seiland i Finnmark har fått besøk.

– Aksel er en av våre største norske idrettshelter for tida og en kar som vi hadde lyst til å bli bedre kjent med. Han er snart klar for et imponerende comeback etter skade, og vi er veldig stolte over at han hadde lyst til å bli med oss på tur før han starter sesongforberedelsene for alvor, sier tur-general Arne Hjeltnes.

Tidligere denne måneden besteg Arne Brimi, Arne Hjeltnes, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang Galdhøpiggen med langrennshelten Petter Northug jr.

Spenner på seg skiene

Deler av gjengen har spent på seg skiene under opptakene på Seiland.

Svindal har blant annet vært med de tidligere langrennsstjernene Dæhlie og Ulvang på skitur til Seilands høyeste punkt, Seilandstuva (1078 moh.).

– Det er fint å kunne vise fram en del av Norge som er ukjent for veldig mange, sier Hjeltnes.

På fisketur

Gjengen skal blant annet også fiske under oppholdet i Finnmark.

– Aksel har vært her oppe før, men aldri fått tid til å fiske så det skal han selvsagt få lov til å oppleve sammen med oss. Utenfor Sørøya er det fantastiske forhold for havfiske, så der skal vi prøve ut fiskelykken, forteller Hjeltnes.

«Gutta på tur» kommer med fire nye episoder på TV 2 høsten 2017.

Dæhlie vil bygge tårn med 14 etasjer 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags