Forbundet har fått frist

På pinebenken: Kenneth Larsen må vente noen dager til før han og spillerne vet om det blir elitespill. Foto: Tom Gustavsen

På pinebenken: Kenneth Larsen må vente noen dager til før han og spillerne vet om det blir elitespill. Foto: Tom Gustavsen

Artikkelen er over 2 år gammel

Appellutvalget har bedt om mer informasjon fra Norges Ishockeyforbund.

DEL

Appellutvalget i Norges Ishockeyforbund bekrefter at de er i gang med behandlingen av Lørenskogs anke om lisensnekten.

Mye tyder på at vedtaket som vil avgjøre om romeriksklubben fortsatt får spille i eliteserien, vil komme i løpet av denne uken.

Men nestleder Gunnar Dahl-Johansen i appellutvalget sier at de ennå ikke har det de trenger for å ta stilling til saken.

– Vi har etterspurt noe mer dokumentasjon fra forbundet. De har fått frist til den 30. mai. Det vil si onsdag. Når vi har fått det vi trenger, vil vi gjennomføre et møte og fatte vedtak, sier Fredrikstad-mannen.

Appellutvalgets leder, Patrick John Maloney, har ikke svart på Romerikes Blads henvendelser.

Imens trener rundt et dusin Lørenskog-spillere som de skal spille i eliteserien fra høsten av.

– Gutta trener for så vidt bra, men vi er få. Denne situasjonen gjør jo at vi ikke kan bygge en større spillerstall. Usikkerheten er vanskelig, vi håper jo på en avgjørelse så fort som mulig, sier Larsen.

Narvik er tilbudt Lørenskogs plass, hvis romerikingenes anke ikke går gjennom. Da vil Lørenskog etter all sannsynlighet måtte starte i 2. divisjon.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken